dobroge.tv

Live

IGIENIZAREA LACULUI TĂBĂCĂRIE

Constănțenii s-au mobilizat după imaginile cu lebăda care înota în gunoaie: Primăria propune o amplă acțiune de ecologizare a zonei

23 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Imaginile cu o lebădă care înoată prin gunoaiele aruncate în Lacul Tăbăcărie au devenit virale atât pe rețelele de socializare, cât și în mass media. Constănțenii nu au rămas indiferenți și au acceptat inițiativa celor de la Baricada Verde de a merge și a ajuta la igienizarea zonei. Astfel, cu mic și cu mare, oamenii s-au prezentat și au strâns deșeurile.

Conform Primăriei Constanța, la fața locului au fost prezente și echipe ale administrației locale, însoțite de angajați ai firmei de salubrizare care au strâns și transportat sacii plini de deșeuri.

Mai mult decât atât, reprezentanții Primăriei susțin că acțiunile nu se opresc aici. Astfel, în cursul săptămânii ce urmează, la inițiativa primarului Vergil Chițac, se va organiza „o amplă acțiune de igienizare și ecologizare a lacului Tăbăcărie”. Iar constănțenii care doresc să vină în sprijinul acestora, sunt așteptați să o facă.

Merităm un oraș curat, verde, sănătos, dar numai printr-un efort comun îl putem avea.

Lipsa de bun simț a unora dintre noi a dus la apariția acestui peisaj dezolant. Dacă am arunca gunoiul în locurile special amenajate și am respecta mediul înconjurător, astfel de situații nu ar mai exista.

Păstrați curățenia!”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

Imaginile cu lebăda care înota prin gunoaie în speranța că va găsi ceva de mâncare, se pot vedea aici: CONSTANȚA. Dezastru ecologic: O lebădă înoată printre gunoaiele aruncate în Lacul Tăbăcărie. VIDEO


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233