dobroge.tv

Live

Tot mai aproape de redeschiderea restaurantelor la interior: incidenţa a scăzut şi astăzi în oraşul Constanţa

Tot mai aproape de redeschiderea restaurantelor la interior: incidenţa a scăzut şi astăzi în oraşul Constanţa
24 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Grupul de Comunicare Strategică anunţă, duminică, alte 1.816 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. De asemenea, au fost raportate 54 de decese. 1.020 persoane sunt internate la ATI. Cel mai mare număr de îmbolnăviri a fost raportat în Capitală, respectiv 342 de cazuri, dar şi în judeţele Braşov şi Timiş.

Bucureştiul este şi astăzi pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Judeţul Timiş este pe locul II, iar Braşov, pe locul III.

În ceea ce priveşte judeţul Constanţa, s-au înregistrat 44 de noi cazuri de coronavirus. Incidența în județul Constanța a fost astăzi 1,91 (1474 cazuri active) față de 2,09, ieri.

În ceea ce priveşte,  municipiul Constanţa, incidența a scăzut din nou, azi, și a atins o nouă valoare minimă în 2021. Potrivit Direcției de Sănătate Publică din Constanța, incidența de azi este de 2,65, ceea ce înseamnă 828 de cazuri active în ultimele două săptămâni. Ieri era de 2,77.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va întruni săptămâna viitoare pentru a stabili măsurile care se vor lua, după ce municipiul Constanța a raportat, pentru două zile la rând, o incidență sub 3, deci a ieșit din scenariul roșu.

Printre măsurile de relaxare, se numără şi permiterea funcționarii cu o capacitate de maxim 30% a instituțiilor/sălilor de spectacol și cinematografelor, redeschiderea activităților la interior a restaurantelor, barurilor, cafenelelor, etc, în limita a maxim 30% din capacitatea unității; permiterea activităților cu publicul, până în limita a 30% a spațiului destinat, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233