dobroge.tv

Live

Rafale de vânt puternic, la Constanţa. De miercuri sunt anunţate ninsori şi frig

Rafale de vânt puternic, la Constanţa. De miercuri sunt anunţate ninsori şi frig
25 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

După câteva zile cu temperaturi de primăvară, se anunţă din nou ninsori şi frig. Temperaturile vor scădea accentuat în toată ţara. De altfel, astăzi este în vigoare o informare de vânt puternic. Potrivit meteorologilor, cea mai mare parte a ţării va fi afectată, pe parcursul zilei, de intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45...55 km/h. La munte precum şi în regiunile nord-vestice, centrale, sudice şi sud-estice vor fi intervale în care rafalele vor depăşi 55...65 de km/h şi izolat 70 km/h.În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăşi 80...100 km/h.Va ninge în zona de munte şi pe arii restrânse în regiunile intracarpatice, mai spun meteorologii.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Ninsori viscolite în tot judeţul, şoferii sunt rugaţi să evite deplasările în afara localităţilor. Cum poţi afla starea drumurilor

Scad temperaturile şi la Constanţa

Ninsori şi viscol sunt anunţate şi la Constanţa. Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea din noaptea de marți, respectiv în ziua de miercuri va ninge în Constanța, iar temperaturile vor scădea semnificativ.

Astăzi, vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei, cu viteze în general de 45-55 km/h, dar vor fi și intervale în care rafalele vor depăși 55-65 de km/h și, izolat, îndeosebi în zona de coastă, 70 km/h. Cerul va fi mai mult noros ziua și va ploua pe arii extinse, iar noaptea înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi posibile precipitații mixte.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime, în scădere față de noaptea precedentă, se vor încadra între -2 și 3 grade.

Marți, vremea va fi în general închisă și va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi precipitații pe arii extinse, în general moderate cantitativ, predominant ploi ziua, iar spre seară și noaptea, sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat cu intensificări mai ales noaptea, viscolind temporar ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 9 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad.

Miercuri, vremea va fi închisă, iar temperaturile vor continua să scadă. Cerul va fi noros și va ninge pe arii extinse, în general moderat cantitativ. Vântul va prezenta intensificări susținute mai ales ziua, viscolind ninsoarea, spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 3 grade, iar cele minime între -5 și -1 grad.

Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, când, izolat vor mai fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, spulberând trecător zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 3 grade, iar cele minime între -7 și -3 grade.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233