dobroge.tv

Live

Alertă meteo de ultimă oră. Din această noapte, CONSTANŢA şi alte 7 judeţe intră sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol

26 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Meteorologii au emis, marți, o informare meteo care anunță ninsori și intensificări ale vântului în Muntenia, Dobrogea, Moldova și la munte, dar și o avertizare Cod galben de viscol pentru București și opt județe, informează Mediafax.

Informarea meteo va fi valabilă în perioada marți ora 18:00 – joi ora 10:00 și vizează Muntenia, Dobrogea și local în Moldova, precum și zona de munte.

În regiunile estice și sud-estice vântul se va intensifica treptat și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Ninsori viscolite în tot judeţul, şoferii sunt rugaţi să evite deplasările în afara localităţilor. Cum poţi afla starea drumurilor

În Carpații Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Atenționarea Cod galben, valabilă de marți, ora 23:00 până miercuri la ora 23:00, anunță ninsori însemnate cantitativ în jumătatea de sud-est și viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.

Local în jumătatea de sud-est a țării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55...70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Alerta vizează Capitala și județele Galați, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233