dobroge.tv

Live

Percheziţii în Constanţa, Tulcea şi alte 3 judeţe la persoane care au tăiat ilegal copaci. Controale şi la 10 depozite de lemn - VIDEO

27 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un număr de 30 de percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa, Suceava şi Bihor, fiind vizate ilegalităţi în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare. De asemenea, au loc controale la 10 depozite de lemn.

”În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 30 de percheziţii domiciliare, în 5 judeţe, la persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic. Acţiunea, organizată de poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, are loc cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică - Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, Serviciului de Poliţie Delta Dunării, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Constanţa, I.P.J Bihor şi I.P.J Suceava. 20 dintre percheziţii sunt efectuate în Mureş, 6 în judeţul Tulcea, 2 în judeţul Constanţa, una în judeţul Suceava şi una în judeţul Bihor”, anunţă IGPR.

Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare.

Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparţinând persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Acţiunile au loc în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa şi Bihor, cu sprijinul specialiştilor silvici din cadrul gărzilor forestiere Braşov, Focşani, Suceava, Oradea şi Bucureşti.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale şi jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeţene şi grupărilor de jandarmi mobile din judeţele unde au loc activităţile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233