dobroge.tv

Live

ALERTĂ METEO DE ULTIMĂ ORĂ

CONSTANŢA şi TULCEA, sub cod PORTOCALIU de ninsori abundente, rafale de vânt cu până la 80 km/h

CONSTANŢA şi TULCEA, sub cod PORTOCALIU de ninsori abundente, rafale de vânt  cu până la 80 km/h
27 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Administraţia Naţională de Meterologie (ANM) a emis astăzi o avertizare cod portocaliu, valabilă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea. Avertizarea intră în vigoare de la ora 10:00 şi expiră în această seară, la ora 21:00.

Citeşte şi: INFOTRAFIC. Circulaţie restricţionată pe drumuri din judeţele Constanţa şi Tulcea, viscol pe A2. 27 de trenuri sunt suspendate

Potrivit ANM, în cursul zilei de miercuri (27 ianuarie), în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70...80 km/h, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Citeşte şi: ATENŢIE, ŞOFERI! Mai multe drumuri din judeţele Constanţa şi Tulcea au fost ÎNCHISE din cauza ninsorii şi a viscolului! LISTA

Totodată, mai este valabilă o avertizare meteo de vânt puternic, de astăzi de la ora 10:00 până mâine, la ora 10:00. În regiunile estice și sud-estice vântul va prezenta intensificări și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h. În zona Carpaților Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h și va fi viscol. În centrul și sudul Munteniei și local în Moldova, precum și în zonele de munte temporar va continua să ningă.

Citeşte şi: CONSTANŢA. Cum se circulă pe drumurile din judeţ la această oră

Tot până mâine la ora 10:00, este valabil şi un cod galben de ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei Astfel, în Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55...65 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233