dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Mesaj cutremurător după moartea Andreei: ''Au omorât-o doctorul şi bărbatul pe care ea îl iubea foarte mult''

CONSTANŢA. Mesaj cutremurător după moartea Andreei: ''Au omorât-o doctorul şi bărbatul pe care ea îl iubea foarte mult''
27 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Acum o săptămână în urmă, constănţenii se mobilizatu să doneze sânge pentru a o salva pe Andreea, o tânără aflată în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța. Din păcate, eforturile oamenilor au fost în zadar căci Andreea s.a stins din viaţă, lăsând în urma sa o durere de nedescris pentru familie şi toţi cei care au cunoscut-o.

Ioana, sora sa, a decis să rupă tăcerea şi să împărtăşească pe Facebook motivul care a dus la moartea Andreei. Iar mesajul său este unul cutremurător. Andreea ar fi murit în urma unui avort incomplet, aşa cum reiese din certificatul de deces, din spusele surorii sale. Deşi Andreea şi-ar fi dorit să păstreze acest copil, la îndemnul iubitului său, a renunţat la copil. Sora ei, Ioana, încearcă să caute acum dreptatea în instanţă.

"Foarte multe persoane m-au întrebat de ce a murit sora mea. Până acum nu am avut puterea să scriu, a venit timpul să zic pe scurt! Ca să scriu tot aș avea nevoie de pagini întregi! Ei bine, au omorât-o doctorul care știa că nu trebuie să îi facă întreruperea de sarcină pentru că era foarte riscant, era în joc viața ei, ceea ce s-a și întâmplat (bănuiesc că a făcut-o pt bani, nu știu sigur) și bărbatul pe care ea îl iubea foarte mult exact cum zicea și ea: “Eu sunt în stare să îmi dau viața pentru el!”. Dar, din păcate, el nu s-a gândit deloc că este un suflet nevinovat și știind că poate muri, el a dus-o la moarte, ea dorindu-și foarte mult acest copil, el nu a lăsat-o în pace până nu și-a atins scopul!!!! Ei bine acum și eu o să plătesc oricât e nevoie ca să îi fac dreptate! Mi-aș dori prin acest mesaj multe fete, femei să aibă grijă cui își oferă iubirea, să o ia ca pe un exemplu și să aibă ceva de învățat din asta!!! Viața voastră e cea mai importantă! Chiar dacă aveți copii nu stați cu asemenea oameni!", scrie Ioana.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233