dobroge.tv

Live

Revoltă după închiderea drumurilor. ''Ne ruga să facem ceva pentru el de acasă, nu are mâncare. Vreo autoritate care să se implice să salveze oameni??''

Revoltă după închiderea drumurilor. ''Ne ruga să facem ceva pentru el de acasă, nu are mâncare. Vreo autoritate care să se implice să salveze oameni??''
28 ianuarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Închiderea drumurilor naţionale şi judeţene din judeţul Constanţa a făcut ca zeci de oameni să rămână blocaţi în maşini, pe unde au apucat, spre disperarea rudelor care nu mai ştiau când vor ajunge acasă.

Citeşte şi: LISTA ACTUALIZATĂ a drumurilor deschise la această oră, în judeţul Constanţa

Îngrijorarea lor s-a revăzut şi în postările de pe Facebook, prin care oamenii cereau ajutor de la autorităţi. Mulţi au condamnat decizia de închidere a drumurilor şi, mai mult, au acuzat că nu s-a intervenit la timp cu utilajele de deszăpezire.

Un astfel de apel a fost lansat şi de o organizaţie non-guvernamentală. Jan, şoferul ONG-ului, a plecat să salveze nişte căţei, dar la drumul spre întoarcere către Constanţa a rămas blocat.

"Romania 2021‼️O iarna de 24 h, maxim 40 cm zapada si un pic de viscol. Autoritati prinse nepregatite. Au dreptate, este o anomalie ca la final de ianuarie sa ninga. Noi il avem pe Jan, neobositul Jan, care de ieri de la prima ora de dimineata a plecat sa preia cateii scosi din lagarul din Videle. A insistat sa ajunga aseara la Constanța pentru ca vroia sa stie toti cainii salvati, la loc sigur!

La 20:20 ne-a anuntat ca a ramas inzapezit la 11 km de destinatie in Constanta si ne ruga sa facem ceva pentru el de acasa, avand in vedere ca la fata locului nu avea cui sa ceara ajutor.

Am dat telefoane, am facut postari pe Facebook, orele treceau, iar pentru Jan si cei doi catei din masina nu existau solutii.

La un moment dat la Jan a ajuns o masina dintr-un club 4×4, dar incapea doar Jan, nu si cainii, asa ca Jan a preferat sa ramana alaturi de catei pentru ca s-a gandit ca daca ar lasa cateii, le-ar pune viata in pericol.

La ora 2:00 a aparut o senilata care l-a preluat pe Jan, cat si cateii, ducandu-i catre adapost, adapost la care nu se poate ajunge in acest moment cu o masina normala.

La ora 4:00 am pierdut orice legatura cu Jan pentru ca nu mai avea baterie la telefon.

Nu are mancare, stim ca nu are nicio tigara inca de la 1:00 si nu mai stim nimic de el.

Avem cumva vreun minister de interne?? Care sa se ocupe si de aceste cazuri??? Vreo autoritate care sa se implice sa salveze oameni?? Ma întreb ce s-ar fi întâmplat daca România avea ninsorile de altădată...cred ca traim in tara in care nu putem sa mai avem pretentii la nimic!

Plec dupa Jan, alta varianta in acest moment nu mai vad! Nu mai cred in nimic!

Daca este totusi cineva care poate ajunge cu un 4*4 si care poate convinge un polițist sa-l lase sa treaca catre un loc unde sunt blocati oameni si animale ne-ar fi de mare ajutor!

Trebuie sa ne rezolvam singuri problemele intr-o tara in care autoritățile sunt inexistente!",se arată în postare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233