dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență au avut parte de o zi de neuitat în compania polițiștilor

CONSTANȚA. Copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență au avut parte de o zi de neuitat în compania polițiștilor
12 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pentru copiii de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, ziua de astăzi a început ca una obișnuită. Doar că, spre prânz, în timp ce polițiștii constănțeni se îndreptau către intrarea unității, rutina a fost înlocuită cu ochii uimiți, ațintiți către geam ai copiilor de toate vârstele. De cum au observat zecile de pachete pregătite și aduse de polițiști, și-au dat seama că li se pregătește o surpriză.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Constanța și cu sprijinul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța, au adus multă bucurie și zâmbete pe fețele celor 15 copii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani. Cei mici au primit alimente de bază, haine, jucării, produse de igienă personală și multe, multe dulciuri.

Iar pentru că polițiștii sunt vigilenți și au efectuat „cercetări” amănunțite, din „anchetă” a reieșit faptul că ieri, George a împlinit vârsta de 15 ani, iar în perioada următoare, Monica va împlini 10 ani, fapt pentru care au primit și câte un tort, iar cei prezenți le-au cântat „La mulți ani” și le-au urat să fie sănătoși, să își împlinească visele și, nu în ultimul rând, să nu renunțe vreodată la speranță.

Momentul culminant al „acțiunii” a fost sosirea polițiștilor din cadrul Secției 4, iar copiii s-au arătat interesați de uniformele colegilor și de autospeciala de poliție, fiind bucuroși pentru că au fost lăsați să pornească semnalele luminoase. Într-un moment de fericire, Andrei a exclamat: „Eu vreau să fiu polițist!”.

Pentru că vremea a ajutat, după o scurtă bătaie cu bulgări de zăpadă, la final, polițiștii și copiii și-au luat rămas bun și au făcut promisiuni că se vor revedea.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233