dobroge.tv

Live

S-a stins din viaţă solistul constănţean Adrian Uzum. A luptat până în ultimul moment cu o boală necruţătoare. "Te-ai stins prea repede, ne-ai lăsat singuri, ai nimănui''

S-a stins din viaţă solistul constănţean Adrian Uzum. A luptat până în ultimul moment cu o boală necruţătoare.
18 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Clipe de durere pentru familia şi apropiaţii lui Adrian Uzum, solistul formaţiei care-i poartă numele. Adrian avea doar 37 de ani şi o familie frumoasă, cu un băieţel de 6 ani. Deşi toată lumea spera într-o minune, în această dimineaţă un mesaj postat de colega de trupă a lui Adrian a confirmat că artistul a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

"Nu îmi vine să cred....Încă nu conștientizez că despre tine e vorba, omul meu de bază! Astăzi ai pierdut lupta cu boala asta perversă...Cine s-ar fi gândit? Mi-ai promis că te întorci acasă, că vom continua ce-am început...te-ai stins prea repede... ne-ai lăsat singuri, ai nimănui...M-ai creeat și m-ai format în asa fel încât să-ți fiu variantă feminină, m-ai îmbărbătat și se pare că mi-ai predat ștafeta... Nu-i nimic. Îți promit că tot la fel voi fi și mâine și peste ani și ani. Voi ceda abia atunci când voi ajunge în locul tau! Am să-ți duc mai departe numele, până în pânzele albe! Îți promit să te fac mândru și te rog să mă și cerți când mai greșesc, ca până acum! Îți promit și că îl iau pe băiatul tău sub aripa mea,va cânta cu mine pe scenă și îl voi crește așa cum m-ai crescut tu pe mine, dorința ta cea mai mare...Frățiorul meu frumos... sufletul nostru... Omul nostru bun și milos...Drum lin către îngeri, comoara noastră! Nu te vom uita niciodată... ca tine nu se mai naște...",a scris Denisa pe pagina ei de Facebook.

Adrian a plecat în Turcia pentru tratament. De pe patul de spital a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au răspuns apelului şi au donat pentru ca el să aibă o şansă la viaţă. Pe 10 februarie, Adrian a postat un mesaj emoţionant:  "Dragi prieteni încep aceasta micuță compunere prin a va mulțumi din inima pt tot ceea ce a-ți făcut pentru mine... Sa știți ca va iubesc pe toți și va iubesc mult mult detot... V.ati implicat atât sufleteste cât și financiar atat voi de aici din social cât si cei din afara Facebook.ului..vreau sa mulțumesc public Familiei Terzi în primul rand.. Domnului Nicu Terzi cât și familiei lui... La fel familiei SIMA,în mod special varului, fratelui, idolului și mentorului meu GIGI SIMA care la a 2 a impunere m.a făcut sa aleg cel mai bun drum în a duce la capat acest proiect inițiat de el și de minunata lui soție... Voiam sa știți ca în general eu am trecut prin multe lucruri grele pana la vârsta asta și am fost tăvălit tare rău detot.. Dar am ajuns și la acest capitol unde stiam sigur ca, doar cu ajutorul vostru și prin puterea mintii și garantat puterea lui Dumnezeu și noi putem tăvăli la rândul nostru orice problema dacă avem pe Dumnezeu lângă noi și în sufletul nostru, mintea puternica și prietenii care sunt cu adevărat PRIETENI asa cum sunteți voi toți în clipele acestea pt mine... Astăzi am început terapiile pt toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pt ca vreau sa vin acasă sa ne revedem cu drag și sa ne reapucam de lucrurile frumoase pe care știm sa le facem împreună..... Va pup și va iubesc necondiționat pe toți și va rog din inima și din sufletul meu sa ma iertați încă odată ca v.am pus pe voi toți într-o postura atât de urâtă... Sa știți ca Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine iar răutatea care își pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicata de Dumnezeu și cu ajutorul vostru... Va pup și va iubesc.."

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233