dobroge.tv

Live

Târgul de turism online: prețuri de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopți de cazare pentru două persoane

Târgul de turism online: prețuri de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopți de cazare pentru două persoane
19 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Vacanțele pe litoral pentru vara 2021 pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la 59% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră, eveniment la care participă peste 170 de hoteluri din toate stațiunile autohtone. Prețurile pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopți de cazare pentru două persoane.

În intervalul 18-21 februarie, românii care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2021 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 59%, disponibile în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 2 stele din sudul litoralului. Tot la 2 stele, dar în stațiunea Mamaia, 5 nopți de cazare costă 560 de lei. Pentru o vacanță la 3 stele în Mamaia, turiștii trebuie să achite 600 de lei, iar dacă aleg o unitate de cazare de 3 stele din stațiunile din sudul litoralului – 433 de lei. Un pachet all inclusive de 5 nopți de cazare la un hotel de 5 stele în sudul litoralului poate fi achiziționat pe durata Târgului de Turism online cu 1.435 de lei, în vreme ce în Mamaia prețul ajunge la puțin peste 400 de euro.

Pe lângă reduceri, turiștii se pot bucura și de alte beneficii precum discounturi suplimentare în restaurantele hotelurilor, acces la serviciile spa ale unităților de cazare sau șezlongurile incluse în prețul pachetului. Opțional, pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care pot recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanță.

Sezonul estival 2021 îi așteaptă pe turiști cu foarte multe noutăți pe litoralul nostru. În primul rând, în Mamaia și Năvodari se vor bucura de o suprafață mai mare de plajă. În al doilea rând, hotelierii au investit în renovarea unităților de cazare chiar și în această perioadă dificilă. În ceea ce privește hotelurile all inclusive, care sunt foarte populare în rândul turiștilor noștri, proprietarii vor lua cele mai bune măsuri în contextul pandemiei; de pildă, terasele restaurantelor vor fi extinse pentru a oferi un spațiu mai aerisit, servirea mesei va fi tot în serii, măsurile de igienă vor fi respectate cu strictețe. Avem speranța că 2021 va fi un sezon mult mai bun decât cel de anul trecut”, a declarat Ionuț Nedea, director general Litoralulromanesc.ro

Persoanele care rezervă un sejur în perioada de Târgului de Turism online trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 22 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Anul trecut, în toate cele patru zile ale Târgului de Turism online, au fost rezervate prin Litoralulromanesc.ro vacanțe în valoare de aproape 1 milion de euro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233