dobroge.tv

Live

Bărbații care au chinuit cei patru pui de urs, identificați de oamenii legii: pe numele acestora au fost întocmite dosare penale

Bărbații care au chinuit cei patru pui de urs, identificați de oamenii legii: pe numele acestora au fost întocmite dosare penale
19 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cei patru muncitori care au scos din bârlogul lor patru pui de urs și i-au chinuit, au fost identificați de oamenii legii. În continuare se fac căutări pentru găsirea ursuleților.

După apariția în mediul online a imaginilor cu patru cărbați ce chinuiau patru pui de urs pentru a le vedea sexul, după ce i-au scos cu forța din bârlog, a început ancheta și au apărut primele rezultate concrete.

Poliţiştii din Neamţ şi Harghita s-au autosesizat, iar vineri, 19 februarie, muncitorii au fost identificaţi, anchetatorii precizând că este vorba despre persoane din județul Neamț, că lucrau la o societate din domeniul exploatării masei lemnoase şi că le-au fost întocmite dosare penale, scrie Adevărul.

„Având în vedere apariţia în mediul on-line şi în mass-media a unor imagini video în care se observă cum 4 pui de urs sunt scoşi din bârlog de mai multe persoane, Compartimentul de Presă din cadrul IPJ Harghita este abilitat să facă următoarele precizări. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita s-a format o echipă operativă complexă, care a iniţiat activităţi specifice operative, în vederea clarificării tuturor aspectelor acestui caz“, a transmis Poliţia Harghita, conform sursei citate.

Într-un comunicat se precizează că, în urma primelor verificări efectuate şi a colaborării operative cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, s-a stabilit că aceste imagini ar fi fost realizate în judeţul Harghita, pe o exploatare forestieră de pe raza Ocolului Silvic Privat Gheorgheni. Cercetările s-au concretizat cu identificarea persoanele implicate, fiind vorba despre patru bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 35 şi 51 de ani, toţi din Neamţ, muncitori forestieri la o societate din judeţul în care au domiciliul, conform Adevărul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor şi perturbarea intenţionată în cursul perioadei de reproducere, de creştere, de hibernare şi de migraţie, precum şi deteriorarea sau distrugerea locurilor de reproducere ori de odihnă.

Reamintim că Patru pui de urs au fost filmați când erau scoși din bârlogul lor de câțiva bărbați în zăpadă, într-o pădure din Neamț -- detalii aici: Patru pui de urs, scoși din bârlogul lor și aruncați în zăpadă. Biologul Adrian Bîlbă: ''Într-o bună zi nu vom mai avea nimic, nici aer să respirăm''


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233