dobroge.tv

Live

Un bărbat s-a sinucis în faţa uşii deoarece soţia cu care era în divorţ nu i-a permis să intre în casă

Un bărbat s-a sinucis în faţa uşii deoarece soţia cu care era în divorţ nu i-a permis să intre în casă
25 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Galaţi s-a sinucis deoarece soţia cu care era în divorţ nu i-a permis să intre în casă. Bărbatul avea un ordin de protecţie şi interdicţie de a se apropia de familie. 

Femeia a sunat la 112 speriată că soţul său loveşte cu putere în uşă şi ameninţă că se sinucide. Incidentul a fost semnalat miercuri, în jurul orei 15:12, într-un cartier din Micro 21. Jandarmii au ajuns la adresa respectivă, iar la faţa locului au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, scrie adevarul.ro.

Lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. În acel moment jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac. De asemenea, a fost solicitată şi prezenţa echipei operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. 

 „Proprietara apartamentului, în faţa căruia a fost găsit bărbatul, a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament. Femeia a mai declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ”, a anunţat Jandarmeria Galaţi, potrivit sursei citate.

Până la data producerii incidentului, bărbatul a avut aplicat un ordin de protecţie şi interdicţia de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliţie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233