dobroge.tv

Live

ACCIDENT CUMPLIT. Două fete au fost ucise de o maşină scăpată de sub control. Şoferiţa şi soţul au fost luaţi la bătaie de martori- VIDEO

27 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Două fete au fost lovite de o maşină, în cartierul Andronache din Bucureşti, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp şi a ricoşat pe trotuar. Revoltaţi, câţiva cetăţeni le-au atacat pe cele două persoane din autoturismul implicat în accident.

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au anunţat că un accident a avut loc pe strada Menţiunii, din sectorul 2 al Capitalei, unde un şofer ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact maşina a fost proiectată în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Cele două fete rănite în accident au decedat la spital.

UPDATE. Ambele fete rănite în accident, care fuseseră transportate la spital inconştiente, au decedat.

Una dintre ele a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a decedat. Cealaltă fată, în stare gravă, cu hemorgie internă puternică şi cu politraumatisme, a fost dusă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, unde a intrat in stop cardio-respirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul,

Potrivit observatornews.ro, din primele informaţii, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza, moment în care maşina a ieşit de pe carosabil, a lovit un stâlp şi a ajuns pe trotuar, unde le-a lovit pe cele două minore. Mai mulţi localnici s-au adunat la locul accidentului şi au început să facă scandal. Persoanele care se aflau în maşină au fost atacate de martori, imediat după producerea accidentului.

Update 18:40: Șoferița și soțul ei au ajuns la Spitalul Pantelimon din Capitală. Aceștia susțin că au fost atacați cu lopata în urma impactului. Poliția a cerut testare pentru a stabili dacă femeia consumase alcool.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233