dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Tineri reţinuţi după ce au furat haine din magazine

JUDEŢUL CONSTANŢA. Tineri reţinuţi după ce au furat haine din magazine
01 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi furat haine din mai multe societăţi comerciale din judeţele Argeş şi Olt. 

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat, în flagrant delict, 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 ani, în timp ce transportau, cu un autoturism, aproximativ 90 de articole vestimentare (jachete, pantaloni, sacouri, tricouri, pulovere etc.) având inscripţii ale unor mărci înregistrate, pe care le-ar fi sustras din mai multe societăţi comerciale din judeţele Argeş şi Olt. În continuarea activităţilor, la aceeaşi dată, poliţiştii au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţii Negru Vodă, fiind identificate alte articole vestimentare”,se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, bunurile, estimate la aproximativ 20.000 de lei, precum şi autoturismul folosit de suspecţi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. În cursul zilei de astăzi, aceştia urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare”, a mai anunţat IPJ.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Constanţa.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233