dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. A fost reţinut bărbatul care a lovit zece maşini parcate. El avea o alcoolemie de 2,04 mg/l şi nu deţinea permis

CONSTANŢA. A fost reţinut bărbatul care a lovit zece maşini parcate. El avea o alcoolemie de 2,04 mg/l şi nu deţinea permis
01 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Bărbatul care, la sfârşitul săptămânii trecute, a lovit zece maşini parcate pe o stradă din municipiul Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, el având o alcoolemie de 2,04 mg/l. Totodată, el nu avea permis de conducere. 

Bărbatul are 48 de ani şi este din judeţul Suceava. Poliţiştii din Constanţa spun că a comis cinci infracţiuni în momentul în care a ieşit cu maşina în oraş.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa, în 26 februarie, în jurul orei 18.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei din municipiul Constanţa, în urma căruia zece maşini parcate au fost avariate. În momentul când poliţiştii au ajuns acolo, şoferul nu era în zona respectivă.

"Poliţiştii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Suceava. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge”,se arată în comunicat.

De asemenea, poliţiştii rutieri au constatat că plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuţe false.

Totodată, din investigaţii a reieşit că autoturismul i-a fost încredinţat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu şi pentru a-l conduce.

El este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursă foto: CTNews

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233