dobroge.tv

Live

Marinarii din toată lumea se vor putea pregăti la Constanța. CERONAV va construi un campus universitar

01 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Marinarii din toată lumea se vor putea pregăti la Constanța. În doi ani, cei care vor o carieră pe mare vor putea veni în campusul pe care CERONAV îl va construi. Clădirea va fi emblematică pentru Constanța și va oferi antrenamente la cele mai înalte standarde.

Cei care vor o astfel de carieră trebuie să se pregătească intens. Pentru că cererea este tot mai mare, Ceronav a demarat proiectul pentru dezvoltarea unui campus universitar.

“Va permite CERONAV să intre pe piaţa serviciilor integrate pentru că în acel campus vor fi săli de curs, un nou bazin de antrenament, locuri de cazare, locuri de luat masa pentru a ne extinde şi pe această piaţă, a serviciilor integrate şi a identifica noi surse de venituri”, a declarat Ovidiu Cupşa, directorul CERONAV.

Compania își dorește să atragă cât mai mulţi cursanţi din afara României. Cei care vin să urmeze cursurile de la Constanța și nu sunt din oraș au nevoie de cazare și de masă, de aceea proiectul unui campus era mai mult decât necesar.

“Atât marinarii români, cât și personalul străin care apelează la cursurile noastre, din domeniul offshore, din domenii adiacente, portuare, vor putea să beneficieze de serviciile acestui campus, peste doi ani”, a precizat Ovidiu Cupşa.

Guvernul României garantează prin CERONAV păstrarea conformității certificatelor marinarilor români și instruirea acestora la cele mai înalte standarde, pentru ca România să rămână un important furnizor de personal navigant pentru flota mondială.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233