dobroge.tv

Live

Un jandarm care păzea Centrala Nucleară de la Cernavodă s-a împuşcat: bărbatul este în comă

09 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un jandarm de 42 de ani a încercat să-şi ia zilele în această dimineaţă. Salvatorii ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în cazulpersoanei rănite. La faţa locului au ajuns un elicopter SMURD şi un echipaj de prim-ajutor.

Jandarmul împuşcat face parte din unitatea specială de la Centrala nucleară de la Cernavodă. Cadrele medicale l-au găsit în stare de inconştienţă.

CITEŞTE ŞI: Jandarmeria Cernavodă: Jandarmul care s-a împuşcat are o vechime în serviciu de 21 de ani şi are la activ trei misiuni internaţionale

UPDATE. Reprezentanţi din conducerea militară se deplasează la faţa locului pentru a afla toate detaliile despre acest incident. Jandarmul se ocupa de paza centralei nucleare de la Cernavodă şi cel mai probabil a folosit armamentul din dotare.

"Avem un incident la nivelul unităţii speciale, un coleg jandarm. Din informaţiile pe care le deţin deocamdată o posibilă tentativă de suicid. Colegul a intrat în serviciu azi de dimineaţă, nu era niciun indiciu că ar urma o astfel de tragedie. I s-a acordat primul ajutor şi a fost ridicat de către serviciul de ambulanţă şi a plecat către o unitate medicală. Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenţie, la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră. Testarea psihologică se face o dată pe an. Ancheta va fi desfăşurată de unitatea de Parchet competentă",a declarat Nicolae Dan, purtător de cuvânt unitatea specială de jandarmi Cernavodă, pentru Antena3.

Pacientul este inconştient, are o plagă occipitală, iar starea este instabilă. Potrivit observatornews.ro, se pare că divorţase de curând. Jandarmul luase ultimul test psihologic.

UPDATE. Conform ISU Dobrogea, pacientul este în comă. El a fost intubat de medicul de la elicopterul SMURD şi urmează să fie transportat la spital.

- ştire în curs de actualizare -

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233