dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. S-a stins din viaţă fostul poliţist Ion Pricop, după ce s-a infectat cu coronavirus. ''Dumnezeu să te ierte, nea Ioane, că tare ai mai fost OM!''

CONSTANŢA. S-a stins din viaţă fostul poliţist Ion Pricop, după ce s-a infectat cu coronavirus. ''Dumnezeu să te ierte, nea Ioane, că tare ai mai fost OM!''
18 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Fostul poliţist Ion Pricop s-a stins din viaţă miercuri, 17 martie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. El va fi înmormântat astăzi.

Potrivit adevarul.ro, Ion Pricop s-a infectat cu noul coronavirus. Nu a avut simptome grave, însă când s-a dus la spital medicii au descoperit că plămânii îi erau grav afectaţi şi nu au mai putut să-l salveze.

Pe pagina fostului poliţist, au fost transmise mai multe mesaje emoţionante:

„Ani intregi din cariera mea i-am petrecut la IPJ Constanta. Ion Pricop era inconfundabil, inegalabil, nu se putea sa nu il remarci. “Buna ziua ( ii spuneam in primii ani) sunt Antonia, de la presa!” Buna ziua (imi raspundea cu ochii sclipind de veselie, cu un zambet intins pe toata fata, de parca ma asteptase cu nerabdare toata ziua) sunt Pricop de la Politie!! Au trecut asa cativa ani. “Buna ziua, seful, ce mai faceti ?“ “ Sarumana, sefa, de mult timp nu ati mai venit pe la noi! La cine va anunt?” O prietenie care nu s-a terminat nici cand a iesit la pensie si nu ne mai intalneam ca inainte. Aflu acum ca zambetul i s-a stins, glumele i-au amutit, veselia din ochi i-a pierit pentru totdeauna. Virusul ne-a luat atat de multe, dar in primul rand oamenii pe care ne era drag sa ii revedem. Ramas bun seful! Multumesc pentru tot, in primul rand pentru vorbele bune. Dumnezeu te-a trimis pe pamant cu o misiune pe care ai dus-o la bun sfarsit, iar acum te-a chemat la El chiar daca noi, aici, am ramas fara un OM.".

"Astăzi am aflat că a murit nea Ion Pricop. Un om senin și cald, jovial și mai ales un coleg deosebit. Nu am sa uit niciodată partidele acelea de table după care plecam bătut măr din 2 martiuri și trei aruncări de zar. Nu am sa uit niciodată discuțiile lungi, din serile răcoroase când stăteam amândoi pe scările de la IPJ. Și multe, multe amintiri plăcute. Dumnezeu sa te ierte, nea Ioane, că tare ai mai fost OM!".

"Un om deosebit a urcat la cer! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!"

Fostul poliţist nu avea niciun simptom grav, doar o tuse. La 9 martie însă, s-a trezit dimineaţa cu febră mare, peste 40 de grade. De urgenţă, familia l-a dus la spital, unde a fost intubat întrucât avea plămânii afectaţi 85 la sută.

Sursă foto: Antonia Ispas Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233