dobroge.tv

Live

DORNICI SĂ SE IMUNIZEZE

Fluxuri mai multe, dorință mai mare: constănțenii au stat la coadă la Pavilionul Expozițional încă de la primele ore ale dimineții pentru a se vaccina

Publicitate

Constănțenii vor să se vaccineze. Dovadă stă aglomerația care s-a format astăzi în fața centrului de la Pavilionul Expozițional. Zeci de oameni au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru a se imuniza. Însă programările nu ar mai fi fost respectate, iar persoanele au fost nevoite să aștepte în frig. După mai bine de o oră, primii care au intrat să se vaccineze au fost bătrânii.

Odată cu deschiderea celor 20 de fluxuri noi de la Pavilionul Expozițional a apărut și aglomerația.

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța și-a mărit capacitate de imunizare. Aproximativ 2.000 persoane vor putea fi vaccinate. Tocmai din acest motiv și timpul de vaccinare a crescut.

Constănțenii au așteptat ore bune pentru a se imuniza. Deși erau programați la ora 10.00, oamenii spun că au fost primiți mult mai târziu la vaccinare. Motiv pentru care afară s-au format cozi.

Constănțean: În orice caz, am stat o oră și ceva.

Reporter: V-au zis de ce se stă?

Constănțean: Au spus că fac curățenie, că spală pe jos și ne-au ținut afară și când a dat drumul s-a stricat tot rândul și s-a făcut o bulibășeală.

Constănțeancă: Am stat la coadă afară.

Reporter: Cam cât, doamnă?

Constănțeancă: O oră jumate cred că am stat. Fiindcă nu începuse vaccinarea.

Reporter: Adică ați venit mai repede dumneavoastră?

Constănțeancă: La ora 09:45 am venit.

Reporter: Și la cât ar fi trebuit să veniți?

Constănțeancă: La ora 10.00 eram programată. Am intrat la 11.30

Și pentru că în fața centrului se aflau și persoane în vârstă, organizatorii au decis ca primii să intre la vaccinare bătrânii.

N-am stat pentru că mi-a dat voie înainte. Am cerut și mi-a dat voie că am o vârstă destul de mare”, spune o bătrânică.

Am intrat că am 82 de ani. Pe mine m-a primit imediat”, spune un bătrânel.

Chiar dacă au avut de așteptat în frig, constănțenii spun că imunizarea este importantă și nu s-au arătat deranjați de faptul că programările au fost decalate.

Mă bucur că mi-a venit rândul să ma vaccinez. Așteptam cu nerăbdare momentul acesta. Așteptăm puțin și ne facem vaccinul și trece, nu-i problemă asta”, spune o constănțeancă.

De abia aștept să ma vaccinez. Dau un sfat pentru toți să vină să se vaccineze. Și eu și soția ne vaccinăm. Ce să vă spun? Am emoții. Eu veneam și dacă ploua. De-abia aștept să mă vaccinez”, spune un constănțean.

În acest moment, la Pavilionul Expozițional sunt deschise 34 de fluxuri la care se adaugă alte opt cabinete care sunt destinate cadrelor didactice.

Deci asta înseamnă 42 de fluxuri active, ori 60 de persoane pe zi. Asta înseamnă cam 2.520 de persoane astăzi, în afară de echipa mobilă cu care vaccinăm 150-200 de persoane pe zi, în funcție de destinații”, a declarat George Măndilă, consilier al primarului Constanței.

Până în prezent, la nivelul centrelor de vaccinare din județul Constanța au fost imunizate aproximativ 73.000, iar din municipiu sunt 30.000.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233