dobroge.tv

Live

Zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam

26 mai 2020
Publicitate

O companie românească introduce zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam. Acestea vor avea loc pe 26 şi 28 mai. Prețul biletului de avion variază. Tarfiul este cuprins între 257 și 289 de euro, în funcție de taxe și bagaje.

Două curse pentru românii care vor să plece din Bruxelles şi Amsterdam. Primul zbor a avut loc astăzi, 26 mai, iar următorul va avea loc pe 28 mai. Rutele au fost introduse de o companie aeriană românească. Pentru cursa Bucureşti - Bruxelles tariful a fost de 277 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Bruxelles - Bucureşti , oamenii au plătit 257 euro.

Zborurile au avut escală la Amsterdam. Pentru cursa Bucureşti - Amsterdam tariful este de 289 euro, iar pentru Amsterdam - Bucureşti tariful este de 267 euro. Zborurile Bucureşti - Amsterdam vor avea escală la Bruxelles. Vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Bruxelles şi Amsterdam trebuie să fie cetăţeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233