dobroge.tv

Live

Încep lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă

Încep lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă
26 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat pe Facebook că au început lucrările de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

”Contractul semnat între C.N.A.I.R. S.A. şi S.C. MARISTAR COM S.R.L. pentru realizarea acestor lucrări are o valoare de 66,847,689.39 Lei fără TVA, obiectivul fiind finanţat din fonduri europene nerambursabile”, transmitea Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 luni, iar perioada de garanţie este de 60 de luni. În cadrul contractului de reabilitare a părţii rutiere vor fi realizate o serie de lucrări după cum urmeaza: înlocuirea hidroizolaţiei şi a căii pe partea carosabilă şi trotuare, înlocuire sistem rutier, înlocuirea parapetului pietonal şi directional, înlocuirea rosturilor de dilataţie, lucrări de reparaţii cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces şi la pile, lucrări de refacere a protecţiei anticorozive la structura metalică, atât pe podul principal, cât şi pe viaductele de acces, etc.

Podul peste Dunăre de la Cernavodă este un pod combinat de cale ferată şi şosea, care traversează fluviul Dunărea şi împreună cu podul similar de la Feteşti, conectează oraşul Bucureşti de Portul Constanta, de asemenea unind Drobogea de Muntenia prin Autostrada A2.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233