dobroge.tv

Live

VEȘTI BUNE PENTRU CONSTĂNȚENI

Șoferii din cartierul Tomis Nord vor avea unde să-și lase mașinile: peste 450 de locuri de parcare vor fi amenajate în zona școlii nr. 36

01 aprilie 2021
Publicitate

Cea mai mare parcare din Constanța va fi în cartierul Tomis Nord! Aceasta va avea 450 de locuri noi de parcare pentru locuitorii blocurilor din apropierea școlii 36 din municipiu. Echipele de muncitori lucrează la acest moment la pregătirea suprafeței, mai exact refac stratul de fundare în vederea aplicării asfaltului. Ulterior vor fi amenajate alei de acces și spații verzi.

Locuitorii din cartierul Tomis Nord nu mai știu pe unde să își mai parcheze mașinile. De-a lungul și de-a latul străzii Tulcei din municipiu locuiesc mii de oameni. O mare parte dintre ei sunt șoferi, iar căutarea unui loc de parcare atunci când ajungeau acasă de la serviciu devenise un adevărat calvar. Peste 15 minute numai pentru a găsi un loc liber... chiar și pe trotuar.

Toate mașinile pe care le vedeți aici, acum erau pe trotuare, în locuri neamenajate”, spune o constănțeancă.

„Era plin de bălării și alte chestii de genul, care nici nu dădeau bine ca imagine. Iar, decât să ne apară alte blocuri sau alte lucruri care nu sunt necesare în momentul de față, o parcare este super”, spune un constănțean.

Până acum e plină. La orice oră vii din zi și din noapte, e plină parcarea. Nu știu unde parcau până acum restul, dar de cum intri pe alee, e plină”, spune un alt constănțean.

Calvarul a luat sfârșit odată cu proiectul Primăriei Constanța care vizează amenajarea unei parcări în zona școlii nr. 36 din municipiu. Aici, în locul bălăriilor și gunoaielor, va fi construită cea mai mare parcare din orașul nostru.

În această zonă va fi construită cea mai mare parcare din orașul de la malul mării. Va avea 450 de locuri care vor fi disponibile celor care locuiesc aici.

Lucrările vor fi terminate într-o săptămână. În ultimii doi ani, Primăria Municipiului Constanța a amenajat peste 3.200 de locuri de parcare noi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233