dobroge.tv

Live

Liber pe plaje și la terase - ce reguli trebuie respectate!

29 mai 2020
Publicitate

Este oficial! De luni se redeschid terasele, iar oamenii vor putea merge la plajă. Vor trebui respectate însă câteva reguli, ținând cont că noul coronavirus încă este printre noi. În cazul teraselor, va exista o distanță de 2 metri între mese și nu vor putea sta mai mult de 4 persoane la o masă. Pe plaje, șezlongurile vor fi așezate tot la o distanță de 2 metri. Și o altă măsură: de la 1 iunie nu vom mai avea nevoie de declarații pentru deplasările în afară localității sau zonei metropolitane.

Sunt măsuri de relaxare anunțate de președintele Klaus Iohannis, după o ședință la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și cu mai mulți miniștri ai cabinetului. 

Klaus Iohannis, președintele României: „De la 1 iunie, se redeschid terasele...vor putea să stea patru persoane la o masă...între scaunele de plajă”.

O altă măsură de relaxare se referă la libera circulație. 

 „Începând cu data de 1 iunie, se ridică restricțiile/interdicțiile privind deplasările persoanelor în afara localității/zonei metropolitane”, se arată în hotărârea Consiliului Național pentru Situații de Urgență.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233