dobroge.tv

Live

Piața Agroalimentară I.L.Caragiale, închisă pentru igienizare: constănțenii spun că era nevoie de o curățenie temeinică

Publicitate

Piața Agroalimentară I.L.Caragiale și-a închis astăzi porțile. Motivul: curățenie generală. Chiar dacă nu și-au mai putut face cumpărăturile, oamenii au fost mulțumiți că, în sfârșit, se igienizează, mai ales acum în perioada pandemiei. Acțiunea va continua și în piețele Tomis Nord și Griviței.

Luni dimineață, fructele și legumele din piață au fost înlocuite cu furtunuri de apă, mături, cârpe și soluții dezinfectante. Rând pe rând, se face curățenie generală în piețele constănțene.

A venit rândul Pieței I.L. Caragiale să fie igienizată. De la primele ore ale dimineții, se curăță podelele și tarabele.

Tocmai din acest motiv, piața agroalimentară a fost închisă luni. Iar comercianții au fost nevoiți să își strângă marfa.

Ne-am mutat și ne mutăm iar înapoi. Ne-a spus să închidem, de aia strângem acolo că trebuie spălat aici”, spune Ismail, comerciant.

Constănțenii care aveau cumpărături de făcut au înțeles situația. Mai ales că, spun oamenii, era nevoie de o curățenie temeinică.

Am venit să mă uit cât sunt cartofii noi. N-a fost curățată niciodată, vă spun eu că stau de atâția ani aici”, spune o constănțeancă.

Era necesar. Cu atâția viruși și microbi trebuia făcut”, spune o altă constănțeancă.

Foarte frumos, așa trebuie, chiar m-am mirat când am văzut, că eu locuiesc aici, alături. Zic: Nu se poate, ce se întâmplă?”, spune o constănțeancă.

Facem curățenie temeinică, spălăm și igienizăm atât platourile piețelor, tarabele, cât și interiorul halelor de lactate, iar acolo unde este nevoie se execută lucrări de vopsire. Pe lângă acțiunile periodice de dezinfecție, vom desfășura în permanență astfel de acțiuni de curățenie”, a declarat directorul general al RAEDPP Constanța, Stere Hira.

Comercianții din Piața Agroalimentară I.L. Caragiale își reiau activitatea de marți. Următoarele piețe care vor beneficia de igienizare sunt cea din Tomis Nord, pe 12 aprilie, și Piața Grivița, pe 19 aprilie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233