dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Revoltă pe Facebook - poliţişti filmaţi la prostituate: "are protectorii ei în uniformă"!

01 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un clip video postat pe un site de socializare a stârnit indignarea constănţenilor. Şi asta deoarece tocmai cei care reprezintă legea, aparent pare să o încalce. 

 Potrivit bărbatulului care a filmat şi postat clipul video, în imagini este surprinsă o maşină a Poliţiei Locale, care opreşte pe bulevardul Aurel Vlaicu, într-o zonă cunoscută ca fiind frecventată de femei care practică prostituaţia. Mai mult, constănţeanul indignat îi acuză pe poliţiştii aflaţi în maşină că s-ar fi aflat acolo pentru plăcerile personale şi nu în interes de serviciu. 

"Aseară pe bulevardul Aurel Vlaicu lângă reprezentanța Mercedes-Benz, în jurul orei 01:40, un echipaj al Poliției Locale Constanța, cu maşina nr. 04, promovau prostituţia fără nicio jenă că sunt văzuţi de cetăţenii care treceau pe stradă. Acești nesimțiţi când au văzut că sunt filmați au dat acel wc public jos din maşină şi s-au făcut nevăzuţi prin boscheţi. Totodată acea prostituată a fost foarte deranjată că nu a apucat să plăteasca amenda în natură şi a început să înjure cu tupeu fiind conştientă că are protectorii ei în uniformă", se arată în descrierea video-ului. 

Reporterii Dobrogea TV au aflat din surse neoficiale că superiorii le-au cerut explicaţii poliţiştilor şi, cel mai probabil, versiunea şi măsurile luate în acest caz vor fi comunicate ulterior şi presei. Vom reveni cu informaţii pe măsură ce ele vor fi furnizate de cei implicaţi.

Sursă video: Podaru Stefan Tiberiu Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233