dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Femeia care a sărit de pe acoperișul unui bloc după ce a aflat că iubita a înșelat-o, a murit la spital

CONSTANȚA. Femeia care a sărit de pe acoperișul unui bloc după ce a aflat că iubita a înșelat-o, a murit la spital
10 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Femeia, de aproximativ 40 de ani, care a sărit sâmbătă, 10 aprilie, de pe un bloc din zona Palas după ce a aflat că iubita a înșelat-o, s-a stins din viață la spital, din cauza rănilor suferite.

Reamintim că femeia a sunat la 112 șă-și anunțe intenția de a sări în gol. Potrivit IPJ Constanța, la un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș -- detalii aici: CONSTANȚA. Gest disperat făcut din dragoste: o femeie s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc după ce a aflat că iubita a înșelat-o

Motivul gestului extrem

Potrivit unor surse neoficiale, totul s-a întâmplat după ce femeia ar fi aflat că iubita sa ar fi înşelat-o cu un bărbat. Drept urmare, aceasta s-a urcat pe acoperişul unui bloc şi a ameninţat că se va arunca în gol, scrie Antena 3.

Intervenția medicilor

Paramedicii şi pompierii ISU Dobrogea au efectuat manevre de resuscitare, iar după câteva minute inima femeii a început, din nou, să bată. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit unor surse medicale, femeia a suferit numeroase traumatisme, leziuni şi hemoragie internă.

Din păcate, aceasta s-a stins din viață la spital, după câteva ore.

Ce spune ISU Dobrogea

Am fost solicitați să intervenim, astăzi, în jurul orei 14.30 de minute, prin apel unic 112, la o persoană care amenința că se aruncă de la etajul al treilea al unui bloc situat în cartierul Palas, din Constanța.

De îndată, la fața locului au fost alertate o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Palas, autoscara de salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Palas, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor, dar și două ambulanțe SAJ Constanța.

La aproximativ două minute după ce salvatorii au ajuns, femeia s-a aruncat în gol de la etajul trei. S-au început de îndată manevrele de resuscitate la fața locului ulterior, victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Constanța”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Ce spune IPJ Constanța

Sâmbătă, 10 aprilie, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.


Sursă foto: Observator news

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233