dobroge.tv

Live

America fierbe - Trump scoate mii de soldaţi înarmaţi pe străzi!

America fierbe - Trump scoate mii de soldaţi înarmaţi pe străzi!
02 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Situaţia din Statele Unite ale Americii (SUA) este din ce în ce mai tensionată. Din cauza ciocnirilor violente de pe străzi, preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat că va mobiliza armata pentru a opri violenţele din Washington şi alte oraşe. 

 „Sunt președintele legii și a ordinii și susțin toate protestele pașnice. Dar în în ultimele zile, națiunea noastră a fost acaparată de anarhiști profesioniști, de gloate violente, piromani, jefuitori, nelegiuiți, răzvrătiți, Antifa și alții. Unele state și guverne locale nu au reușit să ia măsurile necesare pentru a păstra siguranța oamenilor”, a menționat Trump, citat de digi24.ro. 

 „Acestea nu sunt proteste pașnice. Acestea sunt acte de terorism intern... Voi desfășura armata Statelor Unite și voi rezolva eu repede problema, dacă ei (guvernatorii - n.r.) nu sunt în stare. Acționez rapid și ferm pentru a ne proteja măreața noastră capitală, Washington, DC. Chiar în timp ce vorbim, desfășor mii și mii de soldați bine înarmați, personal militar și agenți ai forțelor de ordine pentru a opri răzvrătirile, jaful, vandalismul, atacurile și distrugerea proprietății ”, a mai spus Donald Trump.

 „Cei care amenință proprietatea și vieți nevinovate vor fi arestați, închiși și judecați în cel mai aspru spirit al legii. Vreau ca organizatorii acestei terori să știe că riscă ani mulți și grei de închisoare”, a declarat președintele american. Totodată, Trump a promis că se va face dreptate și că moartea lui George Floyd nu a fost în zadar. 

 Violenţele din mai multe oraşe ale SUA au izbucnit după moartea lui George Floyd, un afro-american care a murit în timp ce se afla în custodia poliției.  Moartea acestuia a stârnit un val de proteste antirasism care au dus, într-o săptămână, la o criză socială ce s-a extins în întreaga țară.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233