dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Agent economic, amendat cu 20.000 de lei, după ce a depozitat deșeuri în Satul de Vacanță

CONSTANȚA. Agent economic, amendat cu 20.000 de lei, după ce a depozitat deșeuri în Satul de Vacanță
12 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Chiar dacă am prezentat frecvent cazuri în care operatori economici au fost sancționați de polițiștii locali pentru că au aruncat deșeurile la întâmplare, astfel de comportamente nu au dispărut, ba chiar putem spune că se întâlnesc constant în municipiul Constanța.

După ce acum două săptămâni o societate comercială de pe strada Bărăganului a fost amendată pentru că a depozitat pe trotuar deșeurile care ar fi trebuit să fie ridicate a doua zi de operatorul de salubritate, o situație similară s-a petrecut zilele trecute în Satul de Vacanță.

Un agent economic a vrut să scape mai repede de deșeurile adunate și a considerat că domenul public poate fi un spațiu tocmai bun de depozitare. Așa se face că zona s-a transformat într-o groapă de gunoi ad-hoc.

Astfel, pentru abandonarea gunoaielor pe domeniu public, operatorul economic a fost sancționat cu amendă de 20.000 lei, conform Legii 211/2011 și a fost dispusă măsura salubrizării având în vedere că deșeurile nu erau organizate în recipiente specifice.

În plus, Primăria Constanța a sesizat Garda Națională de Mediu, Comisariatul Județean Constanța.

Polițiștii locali constănțeni verifică zilnic zonele în care se depozitează deșeuri vegetale, menajere sau inerte și se identifică depozite nelegale, aplicându-se, ori de câte ori este cazul, sancțiuni contravenționale.

Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau la adresele de mail primarie@primaria-constanta.ro, politia.locala@primaria-constanta.ro sau secretariat.dgsp@primaria-constanta.ro., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233