dobroge.tv

Live

Piața Agroalimentară Tomis Nord a fost igienizată: oamenii spun că este nevoie de astfel acțiuni, mai ales acum în perioada pandemiei

12 aprilie 2021
Publicitate

Cu furtunuri de apă, mături și cârpe. Așa se mobilizează muncitorii în fiecare luni dimineață. Piețele din municipiu au fost curățate, rând pe rând, iar astăzi s-a igienizat Piața Tomis Nord. Constănțenii privesc cu ochi buni această acțiune, chiar dacă cei mai mulți dintre ei aveau nevoie să se aprovizioneze cu diferite produse.

Dacă este luni, este o nouă zi de igienizare a piețelor din oraș.

Constănțenii văd cu ochi buni curățenia generală și chiar dacă au fost puțin încurcați atunci când au găsit piața închisă, sunt încântați de mobilizarea autorităților.

Am văzut că e închisă piața pentru deratizare, igienizare. E normal, așa ar trebui”, spune un constănțean.

E foarte bine, e foarte bine că se face curăţenie”, spune o constănțeancă.

Unii dintre ei sunt clienți fideli ai acestei piețe de zeci de ani și spun că nu își amintesc când au văzut în desfășurare astfel de acțiuni de curățenie.

Așa n-am văzut cum este astăzi ca totul să fie oprit și să facă curat. Așa, era în general curat. Dar uite că astăzi e. Și foarte bine”, spune o constănțeancă.

Pe lângă podele, se vor spăla pereții și copertina. De asemenea și hala de lactate va fi igienizată. Piața va fi din nou la dispoziția oamenilor începând cu marți dimineață de la ora 07:30. Seria curățeniilor în piețele din Constanța se încheie săptămâna viitoare cu Piața Griviței.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233