dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: parcarea cu 460 de locuri de pe strada Tulcei este aproape gata

13 aprilie 2021
Publicitate

Cea mai mare parcare din oraș este aproape gata. Aproape 500 de locuri noi vor fi date în folosință în Tomis Nord. Muncitorii lucrează de zor în fiecare zi, iar astăzi au turnat stratul final de asfalt. Oamenii privesc cu ochi buni lucrările de amenajare din cartier și spun că zona în care locuiesc arată în sfârșit decent.

Continuă lucrările de la parcarea de pe Strada Tulcei. Se toarnă stratul final de asfalt, iar reprezentanții municipalității spun că în două-trei zile, parcarea va fi gata.

Locatarii sunt mai mult decât încântați de lucrările în plină desfășurare din cartierul lor. Pe lângă problema locurilor de parcare pe care o rezolvă această amenajare, au scăpat și de mormanele de gunoaie, buruienile și mizeria care se aflau în locul noului asfalt.

Constănțeancă: De 44 de ani de când sunt aici nu a fost așa ceva.

Reporter: Cum era înainte aici, mai țineți minte?

Constănțeancă: Cum să nu, intram în cizme. Bravo!

Au făcut un lucru bun, foarte bun. Era aici o bălărie, a nimănui era, locuri uitate”, spune un constănțean.

Era mizerie, erau țigani, făceau focul, gunoiul când îl duceam era mai periculos.Erau mașinile puse și colo și colo, Acum, ce să vă zic. E frumos, e curat, e îngrijit”, spune o constănțeancă.

Chiar dacă sunt mulțumiți de lucrările de amenajare, le-ar fi plăcut ca în planurile municipalității să existe și spații verzi. Cam mult beton, spun oamenii, și sunt de părere că mai ales la vară vor simți nevoie de o gură de aer proaspăt.

Ne trebuia un parc, oleacă de verdeață, oleacă de oxigen. Avem nevoie și de oxigen, nu numai de asfalt”, spune un constănțean.

După ce se termină de asfaltat, se vor trasa marcajele pentru cele 460 de locuri de parcare. Activitatea de reabilitare a trotuarelor și străzilor din oraș continuă și zilele următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233