dobroge.tv

Live

Pasarela din Mamaia va fi scurtată: din cauza lucrărilor de înnisipare, o parte din pontonul de lemn va fi acoperită cu nisip

13 aprilie 2021
Publicitate

Mai scurtă - aşa va fi pasarela din Mamaia. Ca o consecinţă a lucrărilor de lărgire a plajelor, o bucată din ponton va dispărea în nisip. Din aproape jumătate de kilometru, cât are în prezent, pasarela va măsura 150 de metri, la finalul lucrărilor.

Şantier şi utilaje - aşa arată plaja din Mamaia, în zona Cazino. Proiectul de înnisipare a cuprins şi una dintre atracţiile staţiunii Mamaia. Pasarela din apă va fi mai scurtă, din acest sezon.

Pasarela din Mamaia este în plin proces de înnisipare. Deja au fost demontate balustradele și urmează ca porțiunea să fie acoperită cu nisip.

Atracţia turistică este acolo din 2012. De-a lungul anilor, mii de turişti s-au plimbat, s-au fotografiat sau au plecat în minicroaziere de aici. Tocmai din acest motiv, unii nu ar vrea ca pasarela să fie modificată.

Din păcate nu trebuia. Era mai bine cum era”, spune un constănțean.

Alţi oameni însă se bucură. Până la urmă, plajele vor fi mai largi, iar asta nu va afecta croazierele pe mare ale vaporaşelor care acostează aici.

Eu cred că e foarte bine că lărgesc plajele, pasarela e bine cât rămâne”, spune un constănțean.

Batimetria nu se va schimba la capătul dinspre mare. Adică navele, ambarcațiunile care au acostat și până acum acolo vor putea să acosteze și de acum înainte. Nu se schimbă cu nimic adâncimea apei”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanţa.

Pasarela porneşte de pe plajă şi ajunge până în largul mării. Din cei 420 de metri vor rămâne 150, la finalizarea lucrărilor de înnisipare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233