dobroge.tv

Live

JUDEȚUL TULCEA. Braconaj piscicol cu plase monofilament, descoperit de polițiștii de frontieră

JUDEȚUL TULCEA. Braconaj piscicol cu plase monofilament, descoperit de polițiștii de frontieră
16 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea au descoperit doi cetăţeni care transportau plase monofilament cu captură de peşte, fără a deţine documentele legale.

În data de 15.04.2021, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, acţionând în baza informaţiilor deţinute, au oprit pentru control pe raza localităţii Sălcioara, judeţul Tulcea, un autovehicul în care se aflau două persoane.

S-a stabilit faptul că persoanele sunt cetățeni români, în vârsta de 23 ani respectiv 35 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Tulcea.

În urma controlului asupra documentelor şi autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au descoperit doi saci din rafie ce conțineau plase monofilament cu captură de pește în ele.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că peştele transportat este în cantitate totală de 45 kilograme din speciile șalău, crap, fitofag și caras, iar lungimea totală a plaselor monofilament este de 420 metri. Cei doi au declarat că au folosit plasele monofilament pentru activitatea de pescuit comercial, iar peștele era destinat consumului propriu.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unor societăţi comerciale de profil, conform procedurile legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament”, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale care se impun.


Sursă foto: Arhivă Poliția de Frontieră

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233