dobroge.tv

Live

Poliţistul de 21 de ani care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean, trecut cu multe nereguli. Prezentat drept erou de Poliţie, a luat din banii unui bătrân înşelat prin metoda ''Accidentul''

Poliţistul de 21 de ani care l-a trântit la pământ pe inginerul argeşean, trecut cu multe nereguli. Prezentat drept erou de Poliţie, a luat din banii unui bătrân înşelat prin metoda ''Accidentul''
19 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Daniel Drăghici, poliţistul de 21 de ani reţinut duminică 18 aprilie după ce a trântit un bătran pe asfalt, are un trecut cu multe nereguli, fiind de două ori mutat disciplinar până acum, scrie adevarul.ro.

Bărbatul de 63 de ani din Piteşti care a decedat vineri 16 aprilie a avut o moarte violentă, cauzată de asfixia mecanică, după cum arată rezultatele preliminarii ale autopsiei.

În mai 2018, presa din Argeş şi din ţară, precum şi Poliţia Română l-au prezentat pe Daniel Drăghici ca erou pe când era elev la Şcoala de Poliţie din Câmpina, dupa ce a recuperat peste 20.000 de lei pierduţi de un bătrân prin metoda Accidentul. Numai că în scurt timp s-a dovedit că Drăghici şi-a însuşit o parte din banii bătrânului. 

Astfel, potrivit sursei citate, în mai 2018, în timp ce un bătrân îi dădea un plic cu bani unui escroc care îl înşelase prin metoda „Accidentul”, întâmplarea a făcut ca în zonă să fie Daniel Drăghici, pe atunci elev la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina, împreună cu prietenul său Ioan Bujor. Viitorului poliţist i s-a părut bizar faptul că un bătrânel îi dă un plic unui tânăr destul de dubios la prima vedere şi, bănuind că este vorba despre metoda „Accidentul”, a sunat imediat la poliţie şi s-a pus în urmărirea suspectului. 

Daniel Drăghici l-a prins pe escroc, l-a imobilizat şi l-a predat celor doi agenţi de poliţie sosiţi în urma sesizării. Numai că după câteva săptămâni bătrânul căruia i-au fost restituiţi banii le-a declarat anchetatorilor că în plic erau 30.000 de lei, şi nu 21.800 de lei, aşa cum i-a restituit Daniel Drăghici. Anchetatorii l-au luat la întrebări pe Daniel Drăghici, care fusese de faţă la incident şi au au descoperit că acesta îşi însuşise 8.000 de lei, bani din care şi-a luat inclusiv un laptop scump. 

A urmat o anchetă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, iar în cele din urmă Daniel Drăghici a ajuns la Poliţia Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, unde s-a remarcat prin alte nereguli, inclusiv că a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune.  Drept urmare, Daniel Drăghici a fost sancţionat cu tăierea a 20% din salariu de către IPJ Ialomiţa. 

Mutat disciplinar la IPJ Argeş, la Secţia 4 Poliţie Piteşti, Daniel Drăghici este acum cercetat în stare de arest pentru lovituri cauzatoare de moarte, mai scrie adevarul.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233