dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reconfigurează suprafața carosabilă din Portul Tomis

19 aprilie 2021
Publicitate

Autoritățile au găsit, în sfârșit, o soluție pentru inundațiile din Portul Turistic Tomis. Se reconfigurează suprafața carosabilă și se pune o rigolă din beton pentru a se scurge apa. Operatorii economici, dar și constănțenii care tranzitează zona sunt mulțumiți de aceste lucrări pentru că la fiecare ploaie, portul turistic se inunda: Cauza, pe cât de simplă, pe atât de revoltătoare: nu există canalizare!

Așa arată Portul Tomis de fiecare dată când plouă. Pentru că în zonă nu există un sistem de canalizare, toată apa rămâne pe carosabil. Autoritățile știau de această problemă de ani de zile. Acum, au început și primele lucrări concrete.

Suprafața carosabilului din Portul Tomis va fi reconfigurată în așa fel încât apa pluvială să se poată scurge. Se lucrează la amplasarea rigolelor.

În Portul Turistic Tomis sunt zeci de terase. Iar proprietarii lor s-au confruntat de nenumărate ori cu problemele cauzate de lipsa canalizării.

De fiecare dată când plouă se face foarte multă apă, se strânge foarte multă apă. Zona nu prea poate fi accesibilă. Este sub orice critică. Ne intră apa în terase. Ar trebui să se facă canalizări normale, să vedem cum o să meargă”, a declarat Mădălina, ospătar.

Când plouă este un dezastru. Acum văd că au început lucrările și ne bucurăm. Să le termine cât mai repede ca să avem în primul rând, locurile de parcare, altfel clienții nu pot sta”, a declarat Marius Ilie Viziteu, șef sală.

Amenajarea sistemului pentru colectarea apelor pluviale din Portul Tomis face parte din programul lucrărilor edilitare ale municipalității din această săptămână.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233