dobroge.tv

Live

Oferte speciale pe litoral pentru minivacanța de Paște: acestea includ mese tradiționale, activități pentru copii, spectacole cu muzică live sau sesiuni de masaj

19 aprilie 2021
Publicitate

Așa cum era de așteptat, hotelierii s-au întrecut în oferte. Pe lângă mesele tradiționale, sesiunile de masaj sau activitățile pentru cei mici, pachetele sunt completate cu oferte speciale. Cei mai inventivi au pregătit acces la Delfinariu și Microrezervație și transport gratuit până la biserică sau în Vama Veche, în funcție de situație. Până în prezent, câteva sute de turiști au rezervat deja sejurul la mare.

De 1 Mai și Paște, numeroși hotelieri au venit în întâmpinarea românilor care vor să petreacă la mare cu pachete atractive, care să-i mulțumească și pe cei mai pretențioși dintre turiști. Pe lângă cazare, ofertele includ, în cele mai multe cazuri, mese complete servite sub formă de bufet suedez, cină în seara de Înviere, prânz festiv, diverse activități pentru copii, spectacole cu muzică live ori sesiuni de masaj. Un hotel de trei stele din Venus oferă chiar și transport gratuit către Vama Veche, iar o unitate de cazare din Neptun le oferă turiștilor transport în noaptea de Înviere la biserică, arată datele unei agenții de turism de la malul mării.

Sunt pregătiți în această perioadă să ofere pachete cu mai multe servicii incluse. Având în vedere că suntem și în perioada sărbătorilor Pascale, sunt hoteluri în sudul litoralului care vor oferi și transportul către diferite locații în care se va ține slujba”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

La un hotel de patru stele din Mamaia, proprietarii au lansat un pachet de Paște care include surprize dulci pentru copii, acces la Delfinariu și Microrezervație, dar și primirea oaspeților în noaptea de Înviere cu cozonac, pască și ouă roșii, dejun pascal tradițional. Una peste alta, hotelierii spun că vor face tot posibilul pentru a-i mulțumi pe turiști.

Avem ceva rezervări. Însă, încă mai așteptăm. Vom menține un grad de ocupate de 70% maxim, așa cum ni se cere”, a declarat Mariana Guruianu, manager hotel.

Noi am deschis hotelul chiar de zilele acestea. Pachetele includ mic dejun, până la ora 12 și room service non stop și orice mai au nevoie clienții ca să se simtă bine”, a declarat Răzvan Dobre, manager hotel.

Până în prezent, câteva sute de turiști au rezervat deja sejurul la mare, însă agențiile de turism se așteaptă ca vânzările să crească în ultima săptămână înainte de sărbători.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233