dobroge.tv

Live

Crima care a şocat o ţară întreagă. Tânăr ucis din gelozie cu mai multe lovituri de cuţit, Daniel avea doar 23 de ani

Crima care a şocat o ţară întreagă. Tânăr ucis din gelozie cu mai multe lovituri de cuţit, Daniel avea doar 23 de ani
21 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Crima din localitatea Răhău, judeţul Alba, a şocat o ţară întreagă. În noaptea de duminică spre luni, un bărbat i-a atacat cu cuţitul pe doi tineri, într-o casă din localitatea Răhău. Tânărul de 21 de ani a murit, iar iubita acestuia a fost rănită.

Potrivit adevarul.ro, Daniel avea 23 de ani şi toată viaţa înainte. Era îndrăgostit de o tânără cu doi ani mai mică decât el, colegă de serviciu. Cu cei doi tineri era coleg şi Paştiu Alexandru, consătean din Răhău, care făcuse o pasiune pentru tânăra în vârstă de 21 de ani.

Nu a putut să accepte relaţia dintre cei doi şi a decis să se răzbune. Luni dimineaţă, în jurul orei 04.00, Paştiu a intrat în locuinţa unde dormeau cei doi tineri şi i-a atacat cu un cuţit. Daniel nu a supravieţuit atacului, una dintre lovituri atingându-i inima. Iubita acestuia, înjunghiată şi ea, a avut noroc şi a scăpat cu viaţă. A reuşit să anunţe autorităţile dupe plecarea criminalului şi a ajuns la spital. Medicii spun că este în stare gravă, dar stabilă, mai scrie sursa citată.

Atacatorul a aruncat cuţitul şi a fugit într-o pădure, la circa 10 kilometri de sat. A fost prins după câteva ore de către doi poliţişti care au folosit motociclete enduro, ajutaţi de alţi trei prieteni, toţi pasionaţi de acest sport.

”Inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimelor din municipiul Sebeş, sat Răhău, jud. Alba şi le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu un cuţit, în zone vitale ale corpului. În urma agresiunilor fizice, a survenit decesul unei victime de gen masculin în vârstă de 23 de ani şi rănirea celeilalte victime, de gen feminin, în vârstă de 21 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, starea sa de sănătate fiind stabilă. Presupusul autor a fugit de la locul faptelor, fiind identificat ulterior de către organele de poliţie, în apropierea unei păduri din localitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. 

Paştiu Alexandru a fost reţinut luni, iar marţi, 20 aprilie, a fost arestat preventiv pentru trei infracţiuni: omor, tentativă la omor şi violare de domiciliu. Acesta a contestat măsura preventivă.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233