dobroge.tv

Live

Multe ironii și reproșuri s-au auzit vineri în ședința de Consiliu Local Municipal: regulamentul parcărilor a stârnit controverse

23 aprilie 2021
Publicitate

Vot cu ironii, reproșuri și multe înțepături, astăzi, în Consiliul Local Municipal. Aleșii constănțeni au aprobat, în forma propusă de primar, noul regulament al parcărilor, după ce amendamentele Opoziției nu au trecut de vot. Consilierii s-au contrazis pe marginea proiectului zeci de minute.

Domnul viceprimar, sunteți răutăcios! – Azi, nu!

Ele trebuiesc supuse la vot în bloc, dar trebuiesc cumva prinse în mod individual. –Păi ori în bloc, ori individual?

Ele vor fi grupate, într-un singur buletin de vot, toate cele patru. Este corect, este bine? –Stați, doamna președinte, să primească directive, și după aceea vă răspunde”.

Sunt replici din ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Constanța. Proiectul noului regulament al parcărilor a fost prilej de ironii în rândul aleșilor locali.

Vream să mai întreb încă o dată, poate nu s-a înțeles exact: cum vor fi contorizate cele 30 de minute? Repet, în Comisie mi s-a spus că trebuie să trimit SMS când ajung acolo”, spune Cristian Tincu, consilier municipal PSD.

Domnul viceprimar, știți să răspundeți la întrebarea asta? Da, știu, fără să aștept vreo directivă din altă parte”.

Cinci amendamente a avut, în total, Opoziția din Consiliul Municipal.

Dorim să unificăm zona 0 cu zona 1, să eliminăm, conform anexei 1, zona 2, dorim scăderea tarifului pentru această zonă unificată la 2 lei cu tot cu TVA”, spune Costin Răsăuțeanu, consilier municipal PSD.

Fac două mici corecturi domnului consilier Răsăuțeanu, pentru că se vede că Domnia Sa nu a citit regulamentul. Cine a făcut-o i-a pasat câteva informații false. Și am să îl invit pe domnul Răsăuțeanu să facă o lectură cât mai amănunțită asupra regulamentului”, spune Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța

Nu știu ce formă aveți dumneavoastră în față a regulamentului, că regulamentul ăsta cu parcările l-ați ținut ascuns până în ultima zi”, spune Costin Răsăuțeanu, consilier municipal PSD.

A fost nevoie de intervenția primarului și a city managerului pentru a lămuri anumite neînțelegeri.

Noi aici vorbim de regulamentul parcărilor și aș vrea separăm regulamentul în sine, care are o filozofie și niște anexe, cu modul lui de aplicare”, spune Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Una este legalitatea regulamentului și alta e aplicabilitatea lui. Eu vă mai spun încă o dată că văd că n-ați înțeles, da?”, spune Felicia Ovanesian, administratorul municipiului Constanța.

Amendamentele consilierilor PSD au picat la vot, iar regulamentul a fost aprobat în forma prezentată de primar cu 19 voturi „pentru” și „opt împotrivă”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233