dobroge.tv

Live

A început programul Rabla 2021: ediția din acest an beneficiază de un buget de peste 800 de milioane de lei

26 aprilie 2021
Publicitate

S-a dat startul la programul Rabla. Cei care doresc să-și schimbe mașina veche cu una nouă pot începe să depună dosarul. Mulți au și făcut-o deja. La un showroom din Constanța, sunt deja rezervate peste o sută de mașini care așteaptă să fie livrate noilor proprietari, după încheierea procedurilor. Ediția din acest an a Programului Rabla beneficiază de un buget de peste 800 de milioane de lei.

Rabla Clasic și Rabla Plus sunt cele două campanii ale programului. Iar anul 2021 vine cu schimbări importante pentru cei care vor să își cumpere un autoturism.

Pentru acest an, la Rabla Clasic a fost majorat bugetul de la 6.500 de lei, acum, un tichet standard valorează 7.500 de lei. De asemenea, au fost majorate și eco bonusurile pentru mașinile hybrid, dar și pentru cele care au emisii scăzute de dioxid de cardon.

În 2021 au apărut și alte modificări menite să îi sprijine pe cei care doresc să aplice. A fost extinsă la 150 de zile de la data emiterii valabilitatea notei de înscriere pentru Rabla Clasic. De asemenea, a fost introdusă și interzicerea înstrăinării mașinii nou cumpărate timp de un an de zile.

În funcție de mașina pe care vor să o achiziționeze și de bugetul pe care sunt dispuși să-l aloce, mai pot beneficia de anumite eco tichete. Dacă vorbim de o mașină clasică, ei pot beneficia de un eco tichet de 4.500 de lei. Dacă vorbim de mașini Plug-in hybrid, adică mașini care au autonomie undeva la 30-60 de kilometri, mașinile ideale pentru oraș, aici vorbim de un eco tichet în valoare de 20.000 de lei”, a declarat Andreea Georgescu, director executiv showroom auto.

Ofertele sunt generoase. Campaniile bune și discount-urile pe măsură îi încântă pe doritori.

Pentru modele clasice, modele din gama Opel, modele din gama Suzuki și modele din gama Mazda, dacă vorbim de modelele Plug-in hybrid, avem Opel și Suzuki, iar dacă vorbim de modele full electrice, avem la Mazda un model care se numește MX30. Iar la Opel, avem două modele: Corsa-E și Mokka E”, a mai declarat Andreea Georgescu, director executiv showroom auto.

Sunt peste o sută de mașini rezervate în acest moment doar la una dintre reprezentanțele auto din oraș, iar clienții sunt nerăbdători să se așeze la volanul noilor vehicule.

Reprezintă un ajutor foarte mare și sunt foarte doritori să-și schimbe mașina veche cu mașină nouă”, a declarat Mihai Bădescu, consilier vânzări showroom auto.

Ediția din acest an a Programului Rabla Clasic beneficiază de un buget total de 440 de milioane de lei, cu 35 de milioane mai mare decât în 2020. Cât despre Rabla Plus, bugetul s-a dublat anul acesta, ajungând la 400 de milioane de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233