dobroge.tv

Live

După igienizare și consolidare, pe treptele care duc spre plaja Modern urmează să fie turnat asfaltul

27 aprilie 2021
Publicitate

Se lucrează la scările de acces către plaja Modern din Constanța. Muncitorii au igienizat zona, iar acum treptele sunt consolidate și asfaltate. Angajații municipalității speră ca până de Paște să finalizeze lucrările.

Lucrările la scările de acces spre plaja Modern continuă.

Scările care se reabilitează vor duce direct spre plajă. Așadar, turiștii vor avea pe unde să meargă la plajă atunci când vine vara.

Și pentru ca acestea să fie finalizate cât mai repede, oamenii au muncit și marți în ciuda vremii de afară.

Din cauza condițiilor atmosferice și după cum vedeți, timpul nu ne prea lasă, noi sperăm ca până de sărbătorile Pascale să finalizăm această lucrare. Să reușim să turnăm toate treptele, până jos la Plaja Modern”, a declarat Cristian Predescu, coordonator lucrare.

Proiectul vine ca o gură de aer proaspăt pentru constănțeni, dar și diferitele oficialități care au solicitat recondiționarea de ani de zile.

Au existat alte scări înainte, între timp s-au deteriorat și noi acum intervenim și le refacem”, a mai declarat Cristian Predescu, coordonator lucrare.

Lucrări au avut loc în mai multe cartiere din oraș. În această săptămână se recondiționează cu asfalt trotuarele pe străzile Onești și Grozești, pe strada Unirii se amplasează pavele moderne, simultan cu reorganizarea zonei de spațiu verde iar pe strada Lebedei din Portul Tomis, se asfaltează zona carosabilă pentru a permite amenajarea sistemului destinat colectării apelor pluviale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233