dobroge.tv

Live

ÎPS Teodosie, îndemn la credință: „Ne aflăm în preajma celei mai mari sărbători”

30 aprilie 2021
Publicitate

Lumina sfântă va ajunge și anul acesta la Constanţa de pe mare şi va fi purtată în procesiune până la altarul de vară al Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”. La slujbă sunt așteptați să participe mii de persoane. Înalt Prea Sfinția Sa, Teodosie a transmis și un mesaj tuturor credincioșilor cu ocazia Învierii Domnului.

Iată, ne aflăm în preajma celei mai mari sărbători, a Paștilor, Învierii Domnului. Sărbătoarea aceasta este cea mai mare pentru că este împlinirea noastră. Momentelor spre mântuire, este Învierea Domnului, când Hristos, ieșind din mormânt ca un mire, cum spune cântarea, a biruit porțile Iadului și moartea și păcatul. L-a iertat și ne-a dăruit nouă, tuturor, înviere și viață veșnică.

Sărbătoarea Paștilor este sărbătoarea dragostei, a păcii și a bucuriei. A adus Hristos, cel înviat pacea între cer și pământ, pacea între noi, oamenii, să înviem cu Hristos pentru bucuria adevărului și a vieții celei veșnice. Hristos a Înviat!”, a declarat ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233