dobroge.tv

Live

ANM: Avertizare de ploi şi intensificări ale vântului în noaptea de Înviere. HARTĂ

ANM: Avertizare de ploi şi intensificări ale vântului în noaptea de Înviere. HARTĂ
01 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de vreme rea valabilă în perioada 01 mai, ora 21:00 – 02 mai, ora 21:00. Vor fi intensificări ale vântului, manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi în toată ţara. În Bucureşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi perioade în care vor fi averse şi descărcări electrice, iar vândul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, cât şi pe parcursul zilei de duminică.

În intervalul menționat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată; în cursul nopții de sâmbătă spre duminică (01/02) îndeosebi în nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, iar duminică (02 mai) în regiunile nordice, centrale și estice, precum și în zonele de munte. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar mai ales în Transilvania, Moldova și la munte, pe arii restrânse 30...35 l/mp.

Temporar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor îndeosebi pe parcursul zilei de duminică (02 mai), cu viteze, în general, de 45...65 km/h, iar în timpul ploilor, trecător va lua aspect de vijelie.


Sursă foto: wigantoday.net / ANM

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233