dobroge.tv

Live

Serviciile RAJA, la un click distanță: compania a lansat o aplicație prin care abonații își pot verifica contul de client

05 mai 2021
Publicitate

Contul de client poate fi acum accesat și de pe telefon sau tabletă. RAJA a lansat aplicația MyRaja. Scopul acesteia este de a facilita accesul abonaților la serviciile utilizate. De asemenea, cu ajutorul ei se pot achita și facturile. Astfel oamenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la ghișeu.

RAJA a lansat săptămâna trecută aplicația de mobil MyRAJA. Utilizatori de smartphone sau tabletă, au acum acces mai rapid și sigur la informațiile din conturile proprii. Aplicația poate fi descărcată gratuit, iar instalarea acesteia durează doar câteva secunde. Serviciile oferite sunt:

  • informații despre factură, imediat ce aceasta a fost emisă;
  • achitarea online a facturii, cu o singură apăsare de buton și cu posibilitatea salvării datelor cardului bancar, pentru plăți mai rapide;
  • vizualizarea facturilor emise și a plăților efectuate în ultimele 12 luni;
  • înregistrarea indexului contorului de apă, prin autocitire;
  • transmiterea sesizărilor sau solicitarea diferitelor informații referitoare la serviciile societății;
  • modificarea datelor de contact (email, telefon);
  • transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor.

Pentru prima autentificare în aplicația mobilă trebuie parcurși următorii pași: dacă abonatul are un cont de client creat pe platforma online, acesta va introduce adresa de e–mail sau codul de client și parola setată; dacă nu are cont, acesta poate crea unul. Cu ajutorul aplicației clienții pot accesa toate informațiile de care au nevoie, în timp real și oriunde există o conexiune la internet. Reprezentanții companiei de apă îi încurajează pe abonați să folosească cu încredere aplicația Contul meu RAJA de pe pagina web a societății sau MyRAJA direct de pe telefonul mobil sau tabletă, și să aleagă factura electronică în favoarea celei imprimate pe hârtie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233