dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se asfaltează în cartierul Tomis III

05 mai 2021
Publicitate

Lucrările la infrastructura rutieră și pietonală din municipiul Constanța continuă. Echipele administratorului drumului public au intervenit în cartierul Tomis III. Două zone au fost vizate. Strada Soveja, în zona blocului O6 și bulevardul Tomis, în dreptul blocului M4. Aleea de acces și parcările au fost astăzi asfaltate.

În cartierul Tomis III, în spatele străzii Soveja s-a lucrat de zor, încă de dimineață. Urmează ca toată zona din spatele blocurilor să fie asfaltată.

Concret, pe strada Soveja, se va asfalta aleea de acces aferentă blocului O6 și spațiul destinat parcării autovehiculelor. De asemenea, infrastructura terenului s-a reabilitat prin lucrări de excavare și compactare și au fost montate bordurile care vor delimita noile locuri de parcare.

Constănțeancă: Sunt foarte bune, da.

Reporter: Era nevoie în cartier?

Constănțeancă: Era nevoie, sigur că da, de așa ceva. Mai ales că trecem tot timpul cu copiii pe aici, de la școală spre casă.

Ar trebui să vină în mai multe zone. Că sunt multe alei care sunt cu gropi, cu de toate”, spune o constănțeancă.

E foarte bună lucrarea care se execută. Oamenii s-au apucat de treabă de dimineață și sperăm să termine. Să facă lucrare bună”, spune un constănțean.

Oamenii spun că înainte drumul era plin de gropi. Însă nu asta este cea mai mare problemă a locatarilor. Aceștia spun că au nevoie de locuri de parcare.

Cu parcările stăm foarte rău. Nici un sfert din proprietarii blocului nu au loc de parcare. Speram să facă parcarea asta mai mare și să reușim să parcheze toată lumea”, mai spune constănțeanul.

Da, erau pline de gropi. Acum să sperăm că o să fie mult mai bine”, spune o constănțeancă.

De asemenea, echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje de asfaltare și pe bulevardul Tomis, în zona blocului M4, unde suprafața carosabilă urmează să fie recondiționată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233