dobroge.tv

Live

A început vaccinarea anti-COVID la Șantierul Naval din Constanța: 66 de persoane au fost programate miercuri pentru imunizare

05 mai 2021
Publicitate

La o săptămână după startul campaniei de la șantierul naval din Mangalia, a început vaccinarea angajaților de la șantierul naval din Constanța. Aceștia se imunizează la sediul companiei, unde a fost organizat un centru în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică. 66 de persoane au fost programate pentru imunizare astăzi. La centrul de la șantier vor mai fi vaccinați, pe

Pentru prima zi de vaccinare, aproape 70 de persoane au fost programate pentru imunizare la centrul deschis special la Șantierul Naval Constanța. Toți cei care se vor vaccina aici vor primi serul de la Pfizer. Unii și-au adus la imunizare și membrii familiei. Este și cazul doamnei Geta, funcționar administrativ într-o secție a șantierului, care a venit cu soțul și fiul.

Ni s-a oferit șansa asta ca să ne vaccinăm aici și cu toții, în familie, a fost mai ușor. Eu am făcut deja COVID, ei nu și să avem protecție. Ei sunt navigatori amândoi”, spune doamna Geta.

Oricum trebuia să ne vaccinăm că suntem și eu și băiatul marinari. Navigăm și ne trebuie vaccinul. Și cu ocazia asta, scăpăm mai repede”, spune soțul doamnei Geta.

Chiar ne-am bucurat că suntem aici la locul de muncă și ne putem vaccina. Nu mai e pierderea aceea de timp”, spune un angajat.

Șantierul Naval Constanța are în jur de 1000 de muncitori. Aproximativ 35 la sută dintre aceștia s-au vaccinat înainte de debutul campaniei de la locul de muncă.

Mai sunt circa 600 de angajați care ar putea să se vaccineze. Pe platformă lucrează și un număr de circa 400 de subcontractori. Atât pentru angajații proprii, cât și pentru subcontractori i-am invitat împreună cu familiile lor, să vină aici să se vaccineze”, a declarat Radu Rusen, director general Șantierul Naval Constanța.

Săptămâna trecută am început la Mangalia. Astăzi suntem la Șantierul Naval în port. Vom organiza la Pavilion două fluxuri dedicate pentru operatorii care au mai puțin personal sau nu au posibilitatea de a-și organiza un punct de vaccinare în cadrul instituției”, a declarat Cristina Schipor, director executiv DSP Constanța.

Personalul care se ocupă de imunizare la Șantierul Naval Constanța este asigurat de Direcția de Sănătate Publică a județului. Chiar și așa, compania are un asistent care poate interveni în caz de nevoie, dar și personal propriu care să vină în sprijinul cadrelor medicale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233