dobroge.tv

Live

ACCIDENTUL DIN TULCEA. Zbor frânt în maşina unui şofer băut, Sofia avea doar 19 ani şi era studentă la Moscova. ''Aveai atâtea de dăruit si de oferit''

ACCIDENTUL DIN TULCEA. Zbor frânt în maşina unui şofer băut, Sofia avea doar 19 ani şi era studentă la Moscova. ''Aveai atâtea de dăruit si de oferit''
06 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit petrecut pe DJ 222, pe drumul Jurilovca - 2 Cantoane, a adus o durere crâncenă în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o pe Sofia Ana Feodor, o tânără de doar 19 ani. Maşina în care se afla era condusă de un şofer băut care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac.

Vestea că Sofia a trecut în neffinţă la doar 19 ani i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o. Tânăra era foarte admirată în Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, fiind o tânără muncitoare şi care lupta pentru viitorul ei. Din anul 2019 Sofia era studentă la Moscova, la Institutul de Cinematografie Gherasimov sau Institutul de Stat pentru Cinematografie din Moscova, la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul "Moscova nu crede în lacrimi".

„În această săptămână luminată Dumnezeu a ales să aibă alături de El o tânără și frumoasă domnișoară – pe SOFIA FEODOR! Tânăra și-a pierdut viața într-un tragic accident, petrecut în această noapte pe drumul Jurilovca – Două Cantoane, județul Tulcea.Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața acestei tinere care a plecat dintre noi la vârsta de doar 19 ani. A fost mândria familiei domnului deputat Silviu Feodor, studentă eminentă la Moscova.Fie ca dragostea familiei, a prietenilor și a colegilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească, domnule deputat și părinții Sofiei, Toni & Dusea Feodor!Cele mai sincere condoleanțe!Пусть земля ей будет пухом и царство небесное!”,se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Comunității Rușilor-Lipoveni din România.

"Cu inimile împietrite am aflat ca Dumnezeu a chemat la cer,în această săptămână luminată, mult prea devreme, un înger ..pe Sofia.Soarele vieții a apus pentru ea la o vârstă mult prea fragedă!Cu toată profunzimea și cu sufletele triste ,transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și apropiaților!Ne vom aduce aminte cu drag de cea care a fost , Sofia Feodor!Din anul 2019 Sofia era studentă la Moscova, la Institutul de Cinematografie Gherasimov sau Institutul de Stat pentru Cinematografie din Moscova, la clasa regizorului Vladimir Menshov, renumit pentru filmul "Moscova nu crede în lacrimi",se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Comunităţii Rusilor Lipoveni din Constanţa-Galuboe More.

"In aceasta noapte, ingerii au luat-o mult prea devreme din lumea aceasta pe Sofia FEODOR din Bucuresti. Ai lasat un gol adanc in sufletele tuturor celor care te-au cunoscut si auzit, Sofia. Multa putere familiei indurerate!", scrie pe Facebook ATRL Sarichioi.

"Un destin tragic ai avut draga Sofia ! Ai plecat in floarea vietii! aveai atatea de daruit si de oferit ! Bunul Dumnezeu sa aiba grija de Sufletul tau Sofia!! Multa putere parintilor si surorilor sa treaca peste aceasta imensa durere..."

"Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei! Niciun parinte nu ar trebui sa fie pus in postura de a-si inmormanta copilul, dar destinele nu le putem controla noi, muritorii. Condoleante familiei!"

Oficial de la IPJ Tulcea

Astăzi, în jurul orei 02.00 (nr-ieri) polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J.Tulcea au intervenit la un accident rutier. În fapt, un tânăr de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca - 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului. În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoara a șoferului și a trei pasageri cu vârsta între 16 și 19 ani.Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv.În cauză a fost întocmit un dosar penal, polițiștii rutieri urmând să stabilească exact modul și cauzele producerii accidentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233