dobroge.tv

Live

Tragedie la malul mării. Viorel a murit la doar 36 de ani, sub privirile neputincioase ale soţiei: „Colegul nostru kiter a plătit tributul suprem în valuri la Neptun”

Tragedie la malul mării. Viorel a murit la doar 36 de ani, sub privirile neputincioase ale soţiei: „Colegul nostru kiter a plătit tributul suprem în valuri la Neptun”
08 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie petrecută în apele mării. Viorel și-a pierdut viața la doar 36 de ani, după ce a căzut în timp ce făcea kitesurfing. Prietenii l-au adus la mal, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Acesta s-a stins chiar sub privirile neputincioase ale soţiei.

La 36 de ani, Viorel era un împătimit al sporturilor extreme și a plecat la Neptun pentru a face kitesurfing, însoțit de prieteni. Conform Observator News, vântul nu era puternic, iar tânărul plana aproape de mal, la un moment dat a căzut brusc în apă.

Viorel era însoţit de mai mulţi prieteni şi se bucurau împreună de vremea perfectă pentru kitesurfing. După ce a căzut în apă, aceştia l-au adus la mal -- detalii aici: Imagini dramatice pe plaja de la Neptun. Tânără îngenuncheată de durere în timp ce cadrele medicale încearcă să readucă la viaţă un bărbat

Medicii s-au luptat zeci de minute să-l salveze

Am primit un apel prin serviciul 112, pentru un pacient, victima unui accident prin submersie. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SMURD şi un echipaj SAJ, cu medic. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator, s-a efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, fără rezultat. A fost declarat decedat”, a declarat dr. Claudia Tatarici, medic SAJ.

Prietenii tânărului cred că acesta a făcut atac de cord în timp ce încerca să se înalţe cu kite-ul, menționează Observator News.

Ce spun polițiștii

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă. Din nefericire a fost constatat decesul, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Familia, prietenii și cunoscuții sunt în stare de șoc după aflarea veștii decesului lui Viorel. Mai mult decât atât, pe grupurile dedicate kitesurfing-ului, au fost postate mesaje de condoleanțe.

Lumea noastă iubitoare de apă a avut vânt din belșug, dar totuși a fost o zi tristă. Colegul nostru kiter, Viorel Pleșa, a plătit tributul suprem în valuri la Neptun

Ce destin nefast. Păcat. D-zeu să-l țină în "planaj". Condoleanțe familiei

Odihnă veșnică! Ai fost un om minunat, Viorel!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233