dobroge.tv

Live

Încă un şofer de TIR a fost ucis de hoţi, în Franţa. Mihai a sfârşit sub privirile soţiei sale: 'Rușine tuturor colegilor noștri care au fost acolo şi v-ați încuiat în cabină''

Încă un şofer de TIR a fost ucis de hoţi, în Franţa. Mihai a sfârşit sub privirile soţiei sale: 'Rușine tuturor colegilor noștri care au fost acolo şi v-ați încuiat în cabină''
17 mai 2021
Publicitate

Încă un şofer de TIR şi-a pierdut viaţa departe de casă, într-o parcare din Franţa. Plecat împreună cu soţia sa, care îi era alături ca şi colegă de muncă, Mihai a sfârşit chiar sub privirile disperate ale soţiei. Femeia nu a putut face nimic pentru a-şi salva de la moarte jumătatea. Tânărul era din Brăila.

Tragedia a avut loc în noaptea de 15 spre 16 mai, pe N28, în Franţa. O colegă de-a lui Mihai a povestit cum s-a petrecut totul:

„Colegul Nostru Mihăiță a coborât jos din camion pentru nevoile fiziologice înainte de somn, până să coboare i-a spus soției sale (erau echipaj soț-soție) că dacă tot merge la,, baie,, vrea sa verifice și remorca, mai exact lacătul de pe remorcă, deoarece venea din Anglia cu DHL, în acel moment au dat nas în nas cu hoții care s-au speriat şi l-au înjunghiat fix în inimă cu o sabie, și din păcate colegul nostru nu a avut șanse la viață! Țin să menționez că salvarea a venit după 1h și 30 de minute, știu sigur pentru ca eu am sunat la salvare să vină! Rușine tuturor colegilor noștri care au fost acolo, și în momentul când au văzut o femeie disperată că bate la toate camioanele după ajutor, v-ați încuiat în cabină! Și mulțumim colegului de pe 3,5 care chiar a dat dovaă de omenie! Am înțeles că dimineața la ora 7 politia deja avea o pistă unde l-ar putea găsi pe criminal! Nu vorbesc din auzite, am fost la faţa locului! Drum lin, Mihăiță!”, a scris pe Facebook Marina Nicoleta.

Ce scriu ziarele franceze

Un șofer de camion a fost ucis în noaptea de 15 spre 16 mai 2021 pe autostrada A28 (Rouen - Abbeville), lângă zona de odihnă Translay (Somme). Bărbatul, de origine română, a fost ucis în fața partenerei sale. Șoferul camionului nu a supraviețuit rănilor sale, scrie actu.fr.

„Victima a fost ucisă lângă camionul său. A fost înjunghiată de două ori ", a confirmat luni, 17 mai, procurorul République d’Amiens.

O autopsie este efectuată în această dimineață pentru a confirma cauzele decesului, mai scrie sursa citată.

După uciderea șoferului, făptașii au fugit. Procurorul a precizat că se fac cercetări în acest caz.

Zeci de mesaje de condoleanţe, postate de colegii de breaslă

Un baiat de milioane, un prieten adevarat, pacat de tineretea lui, pacat ca era tanar. Dumnezeu sa-l ierte!!!

Din păcate tot mai grea e viata de șofer de tir, numai suntem respectați și protejați de nimeni păcat om tânăr mergi sa faci un ban și te întorci în patru scânduri. Dumnezeu să-l odihnească în pace

Dumnezeu sa-l ierte...e disperare acolo pe N 28 este un bp peco unde se urca talibanii calare pe tine in cabina..nu mai vb de 2 parcari oarbe in care nu ai nici o sigurant..este intre Rouen si Abbevilliers..

Trist foarte trist ...suntem slugile EUROPEI...și nimănui nu ii pasă de siguranța ta și viața ta .....DUMNEZEU să îl primească în împărăția lui......și restul colegilor să își prețuiască viața. Drumuri bune și DUMNEZEU să vă lumineze pașii

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei! Rusine celor care erau in parcare si care nu au raspuns solicitarii de ajutor facute de colega noastra, sotia acestui om care si-a pierdut viata injunghiat de talharii din Franta, unde au fost jandarmeria si politia franceza care sunt atat de zeloase in cazul controalelor pe care le fac??? Rusine Franta, ai ajuns una dintre cele mai riscante tari pentru soferii de tir impreuna cu Anglia si Spania!

Condoleanțe familiei și Dumnezeu să îi dea putere soției să treacă peste suferință

Dumnezeu să-l odihneasca in pace, nu mai ai curaj să te dai nici jos din cabina seara ca îți da hoții in cap ferească Dumnezeu.

Franţa, o zonă tot mai periculoasă pentru şoferii de TIR

Peste o sută de migranţi înarmaţi cu pietre au blocat traficul de pe şoseaua de centură care duce către portul Calais, în noaptea de joi spre vineri, încercând să se urce în camioane, pentru a ajunge în Marea Britanie, scrie nordlittoral.fr. Un român a filmat scenele şocante.

Un şofer de TIR român a filmat scene teribile pe ruta Calais-Dover, traseu folosit adesea de imigranţii ilegali care îşi doresc să ajungă în Marea Brianie. În video se pot observa zeci de imigranţi violenţi care încearcă să oprească TIR-urile. Aceştia ameninţau şoferii cu pietre.

Potrivit informațiilor prezentate de prefectura Pas-de-Calais, migranții au ieșit pe autostradă și au reușit să o blocheze, vineri dimineața, la ora 3:25, a spus Jean-Marie Puissesseau, președintele portului. Deoarece, migranții aveau pietre în mâini, pe care încercau să le arunce spre camioane, șoferii încetineau. În acel moment, refugiații încercau să urce în tiruri.

„Poliția a mers repede la fața locului și a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa indivizii. Toți migranții au fugit când s-au apropiat și niciunul dintre ei nu a fost arestat. Ar trebui să-i pedepsim, dar nimeni nu a fost prins. Deoarece sunt migranți, nu le putem face nimic. Dar în peste câteva zile, sigur, migranții vor repeta scena. Blocajele rutiere de pe autostradă sunt distracția lor preferată", au transmis reprezentanții Prefecturii Pas-de-Calais, citaţi de stiridiaspora.ro.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233