dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: pe strada Dragoslavele s-a decopertat carosabilul și urmează să fie turnat al doilea strat de asfalt

17 mai 2021
Publicitate

Continuă lucrările de asfaltare pe străzile din zona Delfinariu. După ce a fost decopertat carosabilul, pe strada Dragoslavele muncitorii au început astăzi să toarne asfalt. Infrastructura rutieră și pietonal se reabilitează în această săptămână în mai multe zone din oraș.

Pe strada Dragoslavele, încă de dimineață, drumul a fost pregătit, urmând apoi să se toarne asfaltul.

Strada Dragoslavele s-a transformat într-un imens șantier. Mai întâi au fost reabilitate trotuarele, iar acum angajații municipalității lucrează la infrastructura rutieră.

Am pregătit, am dat cu amorsă și acum așteptăm să vină utilajele, să turnăm stratul doi pentru finalizare”, a declarat Gheorghe Tamaș, șef echipă.

Cei care au job-ul sau locuiesc în zonă spun că era nevoie de aceste lucrări.

E foarte ok, mai ales că s-a făcut acum sens unic și e loc de parcare”, spune un constănțean.

E un lucru bun că se face, altceva ce să mai spunem? Dacă s-ar face peste tot și cât mai mult și cât mai repede”, spune o constănțeancă.

Sunt, însă, și oameni nemulțumiți care se plâng că, într-o oarecare măsură, lucrările i-au afectat.

Este foarte bun, dar spuneți-mi și mie cum deschid eu mașina în spațiul verde. Că eu aș fi vrut să-mi pun un brăduț, spațiu verde, că așa este și frumos”, spune o constănțeancă.

Constănțenii spun că înainte drumul pietonal dar și cel rutier reprezenta un pericol pentru trecători.

Cum să nu fie nevoie? Cu atâtea gropi și atâtea străzi care sunt încă cu gropi și cu trotuare care pun în pericol viața celor care merg pe ele, pentru că sunt așa denivelate, sigur că e nevoie”, spune o constănțeancă.

În această săptămână, potrivit municipalității, traseele pietonale de pe bulevardul Mamaia, pe strada Unirii, pe porțiunea cuprinsă între aleile Lotca și Licurici sunt recondiționate, iar pe strada Dionisie cel Mic, se lucrează la parcarea care va fi construită în zona blocului 60. În stațiunea Mamaia, sunt reamenajate spațiile destinate parcării autovehiculelor. De asemenea, în Portul Tomis, suprafața pietonală este reconfigurată pentru a permite colectarea apelor pluviale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233