dobroge.tv

Live

TULCEA. Şofer condamnat la 11 ani de închisoare după ce a omorât trei oameni, printre care şi o femeie însărcinată. Totul a fost transmis live pe Facebook

TULCEA. Şofer condamnat la 11 ani de închisoare după ce a omorât trei oameni, printre care şi o femeie însărcinată. Totul a fost transmis live pe Facebook
25 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

Marcel Radu, un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea tulceană Luncaviţa a omorât duminică, 11 august 2019, în timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la ieşirea din comuna tulceană Văcăreni. Din cauza vitezei excesive a părăsit partea carosabilă şi a intrat în curtea unei locuinţe. În urma accidentului, a rezultat decesul unui copil de 3 ani, a mamei sale însărcinate, în vârstă de 26 de ani, şi a bunicii copilului, în vârstă de 79 de ani.

Tragedia a fost transmisă live pe Facebook, de către unul dintre pasagerii maşinii. În transmisia live de pe Facebook, făcută de pe bancheta din spate, se vede cum pasagerul din dreapta şoferului, mort de beat, spune spectatorilor râzând: „Băi, ăştia care aveţi inimă... care n-aveţi inimă... staţi pe dreapta“. 

Potrivit adevarul.ro, conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, fiind depistat de către poliţişti pe raza localităţii Luncaviţa. La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 Luni, 24 mai 2021, judecătorii Judecătoriei Măcin l-au condamnat în prima instanţă pe şofer. 

„Condamnă pe inculpatul RADU MARCEL, la o pedeapsă de 10 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă ... condamnă pe inculpatul Radu Marcel, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe ... condamnă pe inculpatul Radu Marcel, la o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului”, se arată în decizia magistraţilor. 

 Instanţa a contopit pedepsele şi a stabilit în sarcina inculpatului „pedeapsa rezultantă de 11 ani şi 8 luni închisoare (compusă din pedeapsa cea mai grea de 10 ani închisoare la care se adaugă sporul de 20 de luni reprezentat de 1/3 din totalul celorlalte pedepse stabilite). În temeiul dispoziţiilor art. 60 C. pen. pedeapsa închisorii se execută în regim de detenţie.” 

De asemenea, inculpatul trebuie să plătească daune morale de peste 200.000 de lei. Sentinţa nu este definitivă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233